Berggren & Bergman och Veidekke region Nord söker nu platschefer som är särskilt kunniga inom mark- och anläggningsarbeten och brinner för att leda effektiva projektteam genom involvering. Berggren & Bergman söker till sin verksamhet i Norrbotten och Veidekke region Nord till Västerbotten.

För oss på Veidekke och Berggren & Bergman är jämställdhet en viktig fråga, och vi jobbar hela tiden för en mer jämställd bransch där alla är välkomna. Vi uppmuntrar därför kvinnliga sökande till denna tjänst.

Arbetsuppgifter
Rollen som platschef är en ansvarsfull och spännande roll med ansvar för planering, produktionsstyrning och ekonomi i ett, eller delar av ett projekt. Som platschef leder du teamet på arbetsplatsen och tar ansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Vidare ansvarar du för upprättande och uppföljning av produktionstidplaner samt arbetar aktivt för att stödja arbetsledarna i projektet. Rollen inrymmer även kvalitet- och arbetsmiljöarbete samt ansvar för samordning av personalen.

Kompetenser och Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har en bygg- eller anläggningsteknisk ingenjörsutbildning samt tidigare arbetslivserfarenheter från att självständigt ansvarat för hela eller delar av mark-, anläggning- eller grundläggningsprojekt.

Att ha längre erfarenhet av arbete som yrkesarbetare och arbetsledare alternativt att ha arbetat som produktionschef eller motsvarande befattning inom mark- och anläggningsarbeten ser vi som gynnsamt för rollen. Du som söker har god datorvana samt goda kunskaper inom entreprenadjuridik och arbete med ekonomistyrning av byggprojekt. Andra meriterande kvalifikationer för tjänsten: Betong Klass 2, BAS-U samt erfarenheter inom mark, anläggnings- och grundläggningsarbeten.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som platschef tror vi att du som söker ska vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du är en god kommunikatör och är skicklig på att delegera arbetsuppgifter när det krävs för att leverera ett arbete med hög kvalitét. Vi söker en person med en positiv- och ödmjuk inställning som bidrar till att skapa god stämning i hela projektorganisationen.

Att arbeta säker är en prioritet hos Berggren & Bergman och Veidekke. Du som söker jobbet har ett starkt säkerhetstänk med stor fokus på arbetsmiljö, och prioriterar alltid din och dina medarbetares säkerhet och hälsa.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i verksamheter med väldigt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov.

Jobbet kan vara förlagda i hela Norrland.

Tveka inte att ansöka på www.veidekke.se/jobb redan idag!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)