Mättekniker

Mättekniker

Om tjänsten
Berggren & Bergman söker en erfaren mätningstekniker till sin verksamhet i Norrbotten.

För oss hos Berggren & Bergman är jämställdhet en viktig fråga, och vi jobbar hela tiden för en mer jämställd bransch där alla är välkomna. Vi uppmuntrar därför kvinnliga sökande till denna tjänst.

Arbetsuppgifter
Som mätningstekniker kommer du att utföra mätningstekniska arbeten på våra projekt. Som mätningstekniker ligger du alltid ett steg före den dagliga produktionen och du kommer att ha ett nära samarbete med platsledningen. Arbetet innefattas av att utföra självständiga mätningsarbeten vid Berggren & Bergmans mark- och anläggningsprojekt samt sammanställa mätningar för relationsunderlag och för mängdreglering mot kund.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en bygg- eller mätningsteknisk utbildning eller motsvarande och flera års dokumenterad praktisk erfarenhet av mätningstekniskt arbete inom bygg och anläggning.

Dina egenskaper
Du som söker är en noggrann och strukturerad person som anser att nyckeln till framgång är en väl genomförd planering. Du är engagerad i ditt arbete, har en god kommunikativ förmåga och tycker om att dela med dig av dina erfarenheter för att utveckla såväl dig själv som andra. Du trivs med att arbeta självständigt och ta eget ansvar för arbetet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i en verksamhet med väldigt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov.

Jobben är förlagda i hela Norrbotten.

Tveka inte att ansöka på www.veidekke.se/jobb redan idag!
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (4 dagar kvar)