Sociala medarbetare sökes till fartfyllt deltidsarbete!

Sociala medarbetare sökes till fartfyllt deltidsarbete!

Är du en utåtriktad, positiv och energisk person? Vill du ha ett socialt och varierande arbete på en trevlig arbetsplats? Då ska du läsa vidare! Just nu söker Professionals Nord serveringspersonal till Örnvik Hotell & Konferens. Erfarenhet av kundservice/och eller restaurang är meriterande men inte ett krav för tjänsten. Ansök redan idag då urvalet kommer ske löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Örnvik Hotell & Konferens räkning serveringspersonal på deltid. Antal pass per vecka anpassas efter din tillgänglighet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Örnvik Hotell & Konferens. Uppdraget är planerat att löpa fram till 21/12 men kan för rätt person bli ett långsiktigt deltidsjobb.

Örnvik Hotell & Konferens är ett familjära och gemytligt hotell lokaliserat längs Luleälvens kant. Människorna som arbetar på Örnvik Hotell & Konferens titulerar sig som problemlösare som gillar att ha kul på jobbet. På Örnvik Hotell & Konferens arbetar man med konferenser, dagens lunch, catering, bröllop, julbord, event, kickoffer med mera.

Då detta är ett deltidsuppdrag krävs det att du är studerande eller har en annan sysselsättning på minst 50%.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Elin.Rubin@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som serveringspersonal hos Örnvik Hotell & Konferens kommer du ha en fartfylld vardag med varierande arbetsuppgifter. På Örnvik Hotell & Konferens arbetar ja-sägare som sätter kundens önskemål i fokus. Då arbetet innebär många olika arbetsuppgifter, så är varje dag annorlunda och man vet aldrig hur en dag kommer se ut. Under julmånaden erbjuder Örnviken Hotell & Konferens ett av Luleås största julbord och man kommer på olika sätt hjälpa till och assistera med det.

Arbetet innebär bland annat:
  • Service till gäster
  • Förberedning av julbord
  • Duka av/på bord
  • Vika servetter
  • Enklare servering
  • Bakning
Örnvik Hotell & Konferens har öppet alla dagar i veckan och du har möjlighet att arbeta varierande pass.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är studerande eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Vidare tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Örnvik Hotell & Konferens. Du är en social, positiv och energisk person som gillar när det händer saker. Du arbetar bra med andra människor och trivs med kundbemötande. Du bör också ha flexibiliteten att hoppa in vid behov.

Tidigare erfarenhet av kundservice eller restaurang är meriterande men inte ett krav för tjänsten. Egen bil och körkort är även meriterande, men inte ett krav för tjänsten.

START: Mitten/slutet av november
OMFATTNING: Deltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Elin Rubin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Hotellet med anor sedan 1920-talet.
Med gästen i fokus gör vi allt för att er vistelse hos oss ska bli något ni minns och gärna återkommer till. Vi är det familjära och gemytliga hotellet längs Luleälvens kant. https://www.ornviken.se/
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.