Vi söker dig som vill bli Husex nästa säljstjärna!

Vi söker dig som vill bli Husex nästa säljstjärna!

Är du duktig på människobemötande och service? Trivs du att arbeta med telefon som främsta verktyg, då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Husex är ett ungt och snabbväxande företag, som under sitt första verksamhetsår växte till 35 anställda. De befinner sig just nu i en expanderingsfas och söker därför fler medarbetare. Är du intresserad av att axla rollen som telefonförsäljare? Då är detta rollen för dig! Tjänsten är på heltid, med start så snart som möjligt. Din ersättning består av fast månadslön i kombination med provision som baseras på din egen prestation. Som säljare består dina arbetsuppgifter av att kontakta befintliga och nya kunder med avsikt att sälja och skapa långvariga kundrelationer. De tjänster du kommer att sälja är ventilations- och avloppsrengöringar till privata hushåll i Sverige.

Som anställd får du gedigen introduktion, och ingår i ett långsiktigt utbildningsprogram för att säkerställa att du ska lyckas i din roll som säljare. Det finns goda möjligheter att växa på arbetsplatsen, du utvecklas kontinuerligt och får möjligheten att ta dig an större utmaningar på arbetsplatsen. Husex prioriterar sin personals välmående. Du som anställd är Husex absolut viktigasta pusselbit när det kommer till företagets framgång och utveckling. Som anställd på företaget kommer du till en rolig arbetsplats, med hög trivsel.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i början av din yrkeskarriär. Du är nyfiken på säljbranchen och vill utvecklas inom den. Du är positiv, entusiasmerande och har förmågan att påverka andra. Du är kommunikativ och verbal. Du är duktig på att jobba självständigt, är ansvarstagande och motiveras av att jobba mot uppsatta mål. Det är också viktigt att du trivs med- och är skicklig på att samarbeta med andra.

Urval och intervjuer sker löpande. Så tveka inte, sök redan idag! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Isaksson på therese.isaksson@studentconsulting.com. StudentConsulting sköter en del av rekryteringsprocessen, men du blir intervjuad och anställd direkt av Husex.
Mer info
Område Luleå
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com