Hoppa till innehåll
TNG Tech logotyp

Ingenjör? Gå med i vårt konsultnätverk TNG Tech!

Ansök nu
Vi söker ingenjörer för framtida konsultuppdrag. Gå med i vårt konsultnätverk på TNG Tech i Dalarna.

Är du nyutbildad ingenjör eller ingenjör med längre erfarenhet inom automation eller elkonstruktion? Kanske har du tidigare haft roller såsom processingenjör, underhållsingenjör eller redo att starta din karriär? Bra! Välkommen till oss på TNG Tech. Vi samarbetar med flertalet namnstarka bolag och vi får kontinuerlig in förfrågningar efter ingenjörer med teknisk bakgrund.

Våra företagspartners sträcker sig från process- och tillverkningsindustri till energisystem och kraftteknik. Vi vill att du ska trivas och utvecklas och hjälper dig att hitta utmaningar som passar dina styrkor och intressen.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Som interimskonsult kan du vara både anställd konsult och underkonsult. Av våra underkonsulter kräver vi F-skatt samt ansvarsförsäkring.

Som anställd konsult tycker vi att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
  • Trivas på jobbet! Våra konsulter gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på +55 i samband med den senaste medarbetarundersökningen. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från konsultrollen.
Dina arbetsuppgifter

Som konsult kommer du att ha möjlighet att arbeta med spännande uppdrag inom områden som, Production eller Engineering. Du kommer att få möjlighet att bidra till att lösa utmaningar och problem inom dessa områden genom att använda dina kunskaper och färdigheter. Om du är redo att ta dig an utmaningar och utvecklas tillsammans med oss, så är detta rätt roll för dig!

Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll - och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har - din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

För att lyckas som konsult på TNG Tech behöver du:
  • Studerat en teknisk- eller ingenjörsutbildning och vill arbeta inom automation, el, produktion eller underhåll.
  • Kunna kommunicera och presentera information på olika nivåer, liksom ha ett stort intresse för att skapa långsiktiga bra relationer.
  • Haft några års praktisk erfarenhet.
  • Vara utvecklings- och resultatorienterad samt trivas med ett högt tempo, eftersom du ofta förväntas leverera resultat eller förändring på en begränsad tid.
  • Trivas i en roll med mycket eget ansvar och självständigt arbete, då du på många arbetsplatser kan vara den enda i din yrkesroll.
Intresserad?

Detta är en annons för att bli konsult hos oss. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss på TNG Tech eller är underkonsult, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Vi sköter rekryteringsprocessen till varje uppdrag fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte kan ta emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Sandra Précenth
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare