Hoppa till innehåll
Spendrups logotyp

HR Business Partner till Spendrups

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Paulina Öberg
Telefon
Ansök nu
Anställningsform: heltid, tillsvidare Tillträdesdag: enligt överenskommelse Ansök senast: 30 maj Placeringsort: Tjänsten är placerad i Grängesberg

Vill du bli en del av Spendrups HR-team? Nu söker vi en driven och engagerad HR Business Partner som vill bidra till att fortsätta att utveckla HR-funktionen med vårt löfte "Välkommen in!" som ledord.

Vi grundar vårt arbete på övertygelsen om att Spendrups är och ska fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarna trivs, mår bra och känner engagemang och stolthet för sitt arbete. Det innebär att vi ständigt arbetar med att stärka och utveckla HR-arbetet.

Avdelningen
Som HR Business Partner är du en del av HR teamet som består av tre olika avdelningar, HR Businesspartners, HR Tech samt HR Talent. Team HR BP har i uppgift att stötta verksamhetens chefer i operativa, taktiska och strategiska frågor. I din roll kommer du huvudsakligen att stötta vår Logistikavdelning. Logistik är en del av Operations inom Spendrups och omfattar ca. 300 medarbetare. Inom Logistik återfinns vårt stora moderna höglager i Grängesberg, lager och distribution i Hällefors, alla våra distributionsterminaler ute i landet samt transportplanering i Stockholm.

I teamet ingår HR-chef Business Partners samt fyra HR Business Partners, alla med uppgift att på ett affärsnära sätt bidra till utvecklingen av vår verksamhet.

Uppdraget
Vi erbjuder dig ett roligt och spännande uppdrag som HRBP, Logistik är en del av Operations, där det just nu pågår ett omfattande förändringsarbete som du förväntas vara en aktiv och drivande del i. Som HRBP kommer du att vara ett verksamhetsnära och strategiskt HR-stöd med fokus på att driva ett modernt och framåtriktat affärsnära HR-arbete som bidrar till att göra Spendrups till en attraktiv arbetsgivare.

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Logistik. Du rapporterar till HR-chef Business Partners.

Vi kan erbjuda dig en bred och utvecklande tjänst där du har stora möjligheter att påverka och växa i en dynamisk miljö under ständig utveckling.

Dina kvalifikationer
  • akademisk examen inom personalvetenskap eller motsvarande inom HR, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig
  • minst fem års erfarenhet av brett chefsstöd inom HR, varav del i tillverkande industri är meriterande
  • goda kunskaper inom arbetsrätt och kollektivavtal, arbetsmiljöarbete, personal- och organisationsutveckling samt prestationsstyrning och kompetensförsörjning
  • körkort är ett krav eftersom du behöver besöka våra olika verksamhetsorter regelbundet
Meriterande för tjänsten:
  • erfarenhet av linjeroll
  • erfarenhet av ledningsgruppsgruppsarbete
  • erfarenhet av förändringsledning
Som HR Business Partner hos oss ser vi att du är affärsinriktad, självgående och systematisk samtidigt som du är förändringsbenägen och nyfiken. Du är konsultativ och proaktiv i ditt arbetssätt. Förmågan att samarbeta och bygga starka relationer samt ge stöd till organisationen är viktig i rollen. Som person är du flexibel och prestigelös, har hög integritet, kan kombinera strategiskt och operativt arbete och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vidare värdesätts att du kan kommunicera öppet och tydligt, är engagerande och kan leverera resultat genom uthålligt affärsmannaskap, kreativitet och delaktighet.

För mer information om tjänsten: Eva Boije, HR-chef Business Partners, eva.boije@spendrups.se

För mer information om rekryteringsprocessen: Paulina Öberg, HR-specialist rekrytering, paulina.oberg@spendrups.se

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!
Spendrups logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i femte generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Heineken, Loka, Schweppes, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, Hellefors Bryggeri, OMAKA och Grythyttans glöggfabrik. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet.