Servicetekniker Renault

Servicetekniker Renault

Till vår serviceverkstad i Ludvika söker vi en engagerad mekaniker, eller som vi kallar det personlig servicetekniker, för Renault. Personlig servicetekniker är ett koncept för hur vi jobbar på våra verkstäder med kunden i fullt fokus. Vi tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att kunden får bästa möjliga upplevelse hos oss. Inom Rolf Ericson Bil Företagen bygger vi vår kultur och värdegrund på Relation och Enkelhet som är den naturliga utgångspunkten för allas arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som personlig servicetekniker jobbar du i ett team med 3-5 personer med stöd av en teamledare. Du kommer enbart jobba med Renault personbilar och planerar själv din dag och ansvarar för hela processen från bokning till att bilen är klar för avhämtning. Du möter upp dina kunder när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Kunskap och kompetenser
Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå, samt B-körkort. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Övriga språk är meriterande. Har du erfarenhet från att jobba med Renault så blir vi väldigt glada. Vana att arbeta i systemen TACDIS och CLIP är meriterande.

Personliga egenskaper
Tjänsten som personlig servicetekniker förutsätter att du har lätt för att skapa bra relationer och ger allt för att leverera den bästa kundupplevelsen. Då vi som företag lägger stort fokus på kundnöjdhet förutsätter vi att kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete och att du har förmåga att prata med alla typer av kunder och kollegor. Du är noggrann och kvalitetsmedveten, vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité samt har god planerings- och prioriteringsförmåga. Det är viktigt för dig att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande och du har ett gott omdöme, är strukturerad, flexibel och har god administrationsförmåga. Vi ser gärna att du har goda referenser från liknande arbete.

Vi erbjuder dig
  • En spännande arbetsmiljö där du får vara delaktig i företagets utveckling.
  • Korta beslutsvägar.
  • Goda kompetens- och utvecklingsmöjligheter såsom utbildningar genom bland annat samarbeten med Renault och Training partner.
  • Generösa personalförmåner - bland annat; friskvård, personalrabatter på drivmedel, bilvård, verkstadsarbeten & reservdelar och personalrabatter hos samarbetspartners.
Dagens bilar är laddade med teknik och det finns över 100 styrenheter som kommunicerar i olika nätverk. Den snabba utvecklingen gör att vi satsar mycket på utveckling för våra tekniker genom utbildningar, online-kurser med mera.

Anställning, omfattning, placeringsort, tillträde
Anställningen är tillsvidare, på heltid med placering i Ludvika. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten i Ludvika? Kontakta Daniel Pettersson, servicechef Ludvika 0240-878 32, daniel.pettersson2@rebil.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2023-02-28. Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ansök genom att skicka CV samt personligt brev till: jobba@rebil.se Skriv: PST Ludvikai ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Pettersson, servicechef
Telefon 0240-878 32
Område Ludvika
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rebil.se/om-oss/jobb/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (23 dagar kvar)