Biluthyrare Ludvika

Biluthyrare Ludvika

Vi söker en driven och utåtriktad biluthyrare.

Till vår avdelning Hertz biluthyrning i Ludvika söker vi en biluthyrare.

Vi verkar i en spännande bransch under ständig teknisk utveckling. Som biluthyrare hos oss är det därför en självklarhet att du är nyfiken på utveckling och intresserad av människor. Inom Rolf Ericson Bil Företagen bygger vi vår kultur och värdegrund på Relation och Enkelhet som är den naturliga utgångspunkten för allas arbete. Vi tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att kunden får bästa möjliga upplevelse hos oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som biluthyrare arbetar du vid vår biluthyrningsstation i ett team. I din roll fungerar du som kontaktperson gentemot kunder, samarbetspartners, interna avdelningar samt personal. Du tar emot bokningar och förfrågningar från kunder via telefon, mejl eller över disk, hanterar in- och utcheckning av bilar, ansvarar för att bilarna är tvättade, städade och tankade/laddade. I arbetet ingår även viss skadehantering.

Kunskap och kompetenser
Arbetet kräver att du har erfarenhet från arbete med kundservice samt att du är en van datoranvändare samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Övriga språk är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Tjänsten innebär självständigt arbete men det är viktigt att du är en bra lagspelare som är driven och lösningsorienterad. Relation och Enkelhet är ledorden i företagets värdegrund. Som person behöver du därför utåtriktad och ha lätt att ta kontakt med andra människor. Arbetet förutsätter ordning och reda och att du trivs med ett varierat och ofta högt arbetstempo. Du gillar att strukturera, planera och att ha en varierad vardag med fokus på att ge våra kunder bästa möjliga kundupplevelse.

Vi erbjuder dig
  • En spännande arbetsmiljö där du får vara delaktig i företagets utveckling.
  • Korta beslutsvägar.
  • Generösa personalförmåner - bland annat; friskvård, personalrabatter på drivmedel, bilvård, verkstadsarbeten & reservdelar och personalrabatter hos samarbetspartners.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Ludvika. Du arbetar efter ett schema där även arbete på helger ingår. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Magnus Nyström, 0243-25 77 56.

Låter det intressant? Lämna ansökan
Sista ansökningsdag är 2023-02-28. Urvalsarbete och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar en lämplig kandidat. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ansök genom att skicka CV samt personligt brev till: jobba@rebil.se Märk ansökan med: "Biluthyrare Ludvika"
Mer info
Kontaktperson Magnus Nyström
Telefon 0243-25 77 56
Område Ludvika
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rebil.se/om-oss/jobb/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (24 dagar kvar)