Hoppa till innehåll

Industriarbetare till välkänd kund i Ludvika!

Just nu söker vi på Manpower konsulter för omgående och kommande behov på uppdrag hos en stor och välkänd kund inom industribranschen i Ludvika. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare i Ludvika.

<img src="https://mpgnlogo.blob.core.windows.net/swe/821e3e88-783b-4ca3-82a0-2fd216c4d939.png">

Att arbeta som konsult

I det här uppdraget kommer du att arbeta på ett innovativt och globalt företag i Ludvika som är verksamt inom industribranschen. Arbetsuppgifterna kan variera, då vi söker konsulter till flera olika roller på fabriken. Man kan jobba med allt från montering, bearbetning, materialhantering och truckkörning till svetsning, maskinstyrning, provning och packning. Du kommer matchas utifrån dina tidigare erfarenheter och kompetenser. Möjligheterna är många, och vi söker dig som vill växa och utvecklas inom industrin!

Vi söker just nu kandidater till både nuvarande och framtida uppdrag hos kunden. Arbetstiderna är varierande och vi ser gärna att du kan jobba allt från 2-skift till 5-skift.

Är du rätt person för jobbet?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess! Det här jobbet passar dig som är driven, engagerad och motiveras av att få ta eget ansvar. Du kommer lätt överens med olika typer av människor och har en genuin vilja och ett driv att göra ett bra jobb.

Vi söker dig som har
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • körkort och tillgång till bil
  • truckkort
  • bakgrund inom snickeri eller tidigare erfarenhet av industribranschen
Det är även meriterande om du har
  • utbildning inom el och/eller teknik
  • erfarenhet av truckkörning
  • traverskort
Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hedda Seebass via e-post: hedda.seebass.svensson@manpower.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Placeringsort: Ludvika

Typ av anställning: Heltid, 6 månaders visstidsanställning med goda möjligheter till förlängning

Arbetstider: 2-, 3- eller 5-skift.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna
Manpower logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Piteå
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Ludvika
Industri & Anläggning
Företagslogga
Borlänge
Industri & Anläggning
Företagslogga