Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Svetsare sökes till kund i Ludvika

Ansök nu
Svetsare till kund i Ludvika

Just nu söker vi på Lernia Bemanning flera personer som har erfarenhet av arbete som svetsare till rollen som svetsare hos vår kund i Ludvika. Hos vår kund i Ludvika har du goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. Är du dessutom en ambitiös och ansvarstagande person är det här verkligen ett jobb för dig. Välkommen med din ansökan till oss på Lernia Bemanning!

Om jobbet som svetsare

I rollen som svetsare ligger ditt fokus främst på att utföra svetsning enligt ritningar och gällande standard samt ansvara för att svetsningen görs på ett fackmannamässigt sätt och enligt fastlagda rutiner.

Arbetstider är i första hand två skift, men även dagtid och nattarbete kan förekomma.

Är du vår nya svetsare?

Vi på Lernia Bemanning söker dig som har gymnasieutbildning, YH-utbildning som svetsare och utbildning i heta arbeten. Vidare har du erfarenhet av arbete som svetsare, arbete inom tillverkningsindustrin och MIG/MAG-svetsning. Därutöver har du tidigare erfarenhet av TIG-svetsning och Pulverbågssvetsning. Du har b-körkort, god förståelse för svenska och kunskaper i svenska i tal och skrift. Därutöver har du yrkesbevis.

Vidare är det även ett plus om du har erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin.

Du har en ambitiös inställning till ditt jobb och gör alltid ditt bästa för att uppnå så bra resultat som möjligt. Du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir väl utförda och är van vid att ta eget ansvar. I det här uppdraget är det viktigt att du har ett stort engagemang och att du arbetar målinriktat för att nå resultat. Du utför ditt arbete med stor noggrannhet och har en förmåga att se helheten utan att missa detaljerna. Sist, och kanske viktigast, är du bra på att uppmärksamma dina medarbetare och deras behov samt önskemål.

Före erbjudande om anställning behöver du visa upp ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister.

Viktigt för tjänsten:
  • YH-utbildning som svetsare med yrkesbevis
  • Utbildning i heta arbeten
  • Erfarenhet av arbete som svetsare, arbete inom tillverkningsindustrin, MIG/MAG-svetsning, TIG-svetsning samt Pulverbågssvetsning
  • B-körkort
  • kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Truckkort
  • Traverskort
Om kunden

Kunden är ett globalt, framgångsrikt och välkänt företag som verkar inom energibranschen. De arbetar huvudsakligen med är världsledande inom transformatorer och håller till i stora, ljusa och moderna lokaler I centrala Ludvika.

Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta platschef Erik Andersson via e-post: erik.andersson@lernia.se eller telefonnummer: 0722543229. om du har några frågor eller funderingar. För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta platschef Erik Andersson via e-post: erik.andersson@lernia.se eller telefonnummer: 0722543229.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Kort om uppdraget

Placeringsort: Ludvika

Typ av anställning: tidsbegränsad anställning

Tillsättning: enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare