Hoppa till innehåll
Green Cargo söker en chef med ledarerfarenhet till produktionen i Borlänge.

Vill du vara en del av en hållbar logistikpartner som spelar en avgörande roll i Skandinaviens näringsliv? Drivs du av att ta dig an utmanande ledarroller inom en växande och innovativ bransch? Bra! Till Green Cargo söker vi nu en chef till produktionen i Borlänge som kommer att spela en avgörande roll i vår vision att erbjuda logistik i världsklass. Vi söker en ledare med en tydlig riktning och kommunikation, gärna med erfarenhet från en logistik- och transportintensiv verksamhet eller motsvarande. Låter det som du? Ta chansen att bli en del av ett dynamiskt team och att ta din karriär till nästa nivå. Sök nu!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Green Cargos vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag som är helt rätt i tiden.

Du erbjuds en roll med stort ansvar och välkomnas till ett team bestående av kompetenta och engagerade medarbetare i ett hållbart företag.

Dina arbetsuppgifter

Syftet med rollen är att leda medarbetarna i den direkta produktionen och skapa förutsättningar för medarbetarnas prestation. Detta med grund i hög säkerhet, kvalitet och produktivitet inom ansvarsområdet.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvara för trafiksäkerhetsarbetet för ditt verksamhetsområde
  • Ansvara för att det finns skriftliga instruktioner och checklistor för arbetet när detta är nödvändigt av arbetsmiljö- och trafiksäkerhetsskäl
  • Ansvara för att avgående tåg färdigställs i tid, följer upp orsaker till förseningar och utföra rapportering
  • Säkerställa att ankommande vagnar från punktliga tåg till mottagare inom verksamhetsområdet når mottagarna i tid
  • Ansvara för att olyckor, tillbud och förhållanden rapporteras och utreds i Synergi
  • Arbeta förebyggande med orsaksanalyser och åtgärder för att minimera olyckor
  • Ansvara för att uppgifter, bland annat kompensregister och register för kompletterande intyg, om underställda medarbetare är komplett och aktuellt
  • Budget- och resultatansvar
  • Ansvara för delegerade arbetsuppgifter inom trafiksäkerhet, arbetsmiljö, miljö och brandskydd
  • Personalansvar, kompetensutveckling, rekrytering, planering, trivsel och kommunikation
Värt att veta

Du är en av tre chefer och ditt team består av 40 radioloksoperatörer inom produktionen på rangerbangården.

Inom Green Cargo finns det många stödfunktioner och du kommer också ha ett nära samarbete och utbyte med andra chefer.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet som ledare samt erfarenhet från en logistik- och transportintensiv verksamhet eller motsvarande. Som ledare är du rak och tydlig i din riktning och kommunikation. Du har förmågan att lyfta utmaningar och ta itu med dem på ett strategiskt sätt. Vi tror att din personlighet är en nyckelfaktor för att lyckas i denna roll. Du är självgående och trygg ledare. Stresstålig, engagerad och har ett starkt driv att utveckla både dig själv och dina medarbetare.

Det är meriterande om du har erfarenhet av eget budget- och resultatansvar samt vana att arbeta med uppföljning och rapportering.

Då rollen innebär många kontakter behöver du kunna kommunicera flytande på svenska, både i tal och skrift, samt att du även behärskar engelska.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Eva Sahlin
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare