Vi söker en Bildemonterare till Demia

Vi söker en Bildemonterare till Demia

Är du ute efter en ny utmaning eller på väg ut i arbetslivet samt har ett intresse för bilar. Då ska du komma till oss på Demia, vi letar just nu efter en ny engagerad kollega som har en fordonsteknisk bakgrund och som vill bli en del av vår gemenskap. Rollen som bildemonterare hos Demia är i en trivsam arbetsmiljö där sammanhållningen är väldigt stark.

Här tar vi alla ett gemensamt ansvar inför varandra med en inkluderande kultur, vi tar ett gemensamt ansvar inför våra kunder utifrån våra olika roller och tillgodoser deras behov och önskemål. Vi utvecklas tillsammans och värdesätter vår gemenskap och glädje.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer som bildemonterare att i huvudsak arbeta med just demontering av bilar, men det kan även bli aktuellt med andra arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta mot tydliga utsatta mål. Ett miljö och kvalitetstänk är av stor vikt för denna tjänst då du arbetar med att återinföra reservdelar till bilreparationer.

Din profil

Vi behöver dig som har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, dig som innehar B-körkort och datorvana. Har du dessutom körbevis för lastmaskin så är det meriterande. Språkmässigt bör du ha god förståelse för det svenska språket - både i tal och skrift.

Din person

Viktigast är att du är en ansvarsfull, positiv och en självgående person som förstår värdet av ett bra team-arbete. På Demia samarbetar vi och lyfter varandra. Du som person är flexibel och trivs där det händer saker. Du bemöter både kollegor och kunder med respekt.

Vi erbjuder alla våra medarbetare:
  • Benefits förmånsportal med friskvård och en mängd bra erbjudanden och rabatter
  • Förmånscykel
  • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar
  • Tjänstepension
  • Gruppförsäkring
  • Hälsoundersökningar
  • Bra arbetsmiljö
  • Annat smått och gott
Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen.

Övrigt

Vi vill ha en alkohol och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi ett alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bilbolaget
Hemsida https://bilbolaget.varbi.com
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (16 dagar kvar)