Hoppa till innehåll
Coor Service Management logotyp

Gruppchef inom arbetsplatsservice till Coor i Ludvika

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en lyhörd och serviceinriktad ledare med ett positivt sinne som trivs extra bra när du får möjligheten till att bidra och göra skillnad på riktigt? Är du dessutom både nyfiken, modig och ansvarstagande? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vi söker dig som har ett passionerat driv kring service och som med stor vilja och engagemang vill vara med och utveckla vår kundleverans inom arbetsplatsservice i Ludvika. I din roll som gruppchef på Coor kommer du att arbeta inom en prestigelös, varm och utvecklingsinriktad kultur där du får ta ett stort ägarskap och eget ansvar samtidigt som det finns en stor hjälpsamhet bland kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra till att nå en framgång tillsammans.

Om rollen
Som gruppchef inom arbetsplatsservice är du en del av den dagliga driften där du koordinerar och säkerställer att leveransen sker med högt engagemang med ett stort ansvarstagande. Detta är en roll för dig som uppskattar möjligheten till att arbeta nära driften och som trivs med att ha en stor variation på dina arbetsuppgifter. För att uppskatta denna roll så är det viktigt att du är både lyhörd och prestigelös samt trivs med den tempoväxling som arbetet innebär. Som person tänker vi oss att du kan konsten till att entusiasmera, att du har förmågan till att ge det lilla extra med subtil fingertoppskänsla samt att du i grunden är en serviceorienterad person. Du behöver vara noggrann, ansvarstagande och ha ett högt säkerhetstänk med fokus på ständiga förbättringar. Tillsammans med dina kollegor kommer du att verka för ett fantastiskt värdskap genom att arbeta nära och relationsbyggande tillsammans med vår kund.

Exempel på ansvarsområden samt arbetsuppgifter:
  • Utveckla och upprätthålla en god kommunikation till kollegor, leverantörer och kunder
  • Arbetsleda receptionerna samt tillhörande konferens
  • Ansvara för att helpdesks samtliga processer, rutiner och system är uppdaterade för att ge bästa möjliga service till kund.
  • Arbetsleda och ansvara för vaktmästeri samt post & gods
  • Säkerställa att rutiner efterlevs med ett högt fokus kring säkerhet
  • Driva en utveckling med ett fokus kring ständiga förbättringar
  • Hantera schemaläggningar samt sjukfrånvaro
  • Samordna och ansvara för den dagliga driften tillsammans med övriga andra delar av Coors leveranser
  • Leda och motivera kollegor och medarbetare
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering hos vår kund i Ludvika. Arbetstiderna är förlagda vardagar, måndag till fredag, och vi tillämpar en provanställning på 6 månader.

Du
Vi söker dig som är genuint passionerad och intresserad av att leverera service i stjärnklass. Vi tänker oss att du har väldigt god förmåga till att utveckla samt upprätthålla goda relationer såväl externt som internt. Vi ser därför gärna att du har tidigare erfarenhet av ett servicearbete där du med glädje och stort engagemang har tagit dig an diverse olika uppdrag med kunden i fokus. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du dessutom har tidigare ledarerfarenhet. Rollen kräver en god datorvana samt att du har en bra förmåga och intresse av att arbeta i olika system och program då viss administration förekommer. I din roll som gruppchef kommer du bemöta både besökare och medarbetare på engelska vilket innebär att du behöver kunna behärska svenska likväl som engelska obehindrat i både tal som skrift.

Din personlighet
Vi söker dig som med stor glädje besitter en hög grad av servicekänsla där du som person innehar en förmåga och ett intresse samt vet vad som behövs för att skapa en serviceupplevelse utöver det vanliga för både kunder och kollegor. Vi tänker oss att du är en relationsbyggande person där du är kommunikativ och trivs i samarbete med andra. Du är lyhörd genom att ha ett inkluderande tillvägagångssätt med tyngdpunkt på att vara visionärt kreativ och uppskattar att arbeta med både utveckling och förbättring. Som person är du trygg och har ett strukturerat arbetssätt med en god förmåga för detaljer samt modet till att våga ta beslut utifrån givna ramar.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som är nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Kontakt och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Westman via, Anders.Westman@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar som kommer in via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal. Vill du veta mer klicka här

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen.
Coor Service Management logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).
http://www.coor.se

Fler jobb från samma arbetsgivare