Hoppa till innehåll
Coop logotyp

Säljchef kolonial Stora Coop Ludvika

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (9 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en ledare som älskar att inspirera och brinner för att skapa fantastiska kundupplevelser?
Nu söker vi en driven och passionerad säljchef som vill vara med på vår resa - där nytänkande, teamwork och en kärlek till mat står i fokus. Som säljchef får du en central roll i vår butik, där du varje dag har möjlighet att påverka både ditt team och våra kunders upplevelse.

Vi erbjuder dig:

  • Frihet att leda och utveckla: Du kommer att leda ett engagerat team som alltid strävar efter att utvecklas och bli bättre. Här får du möjlighet att forma en avdelning och skapa en arbetsmiljö där alla trivs och presterar.
  • Utrymme för kreativitet: Vi värdesätter nytänkande och uppmuntrar dig att komma med idéer som kan lyfta både personalteamet och kundupplevelsen.
  • Stort ansvar och utvecklingsmöjligheter: Du kommer att ha ansvar för resultat, budget och schemaläggning, samtidigt som du får möjlighet att utvecklas både som ledare och person. Hos oss finns alltid utrymme att växa inom företaget!
  • En trivsam och inkluderande arbetsmiljö: Vi tror på att samarbeta och ha kul på jobbet. Tillsammans skapar vi en kultur där alla känner sig sedda, uppskattade och motiverade att göra sitt bästa.

Din roll som säljchef:

  • Leda och motivera ditt team till att nå nya nivåer och leverera toppresultat.
  • Ansvara för avdelningens budget och resultat, med fokus på kontinuerlig förbättring.
  • Säkerställa optimal bemanning genom effektiv schemaläggning och planering.
  • Skapa en trygg och inspirerande arbetsmiljö där dina medarbetare trivs och utvecklas.
  • Genomföra medarbetarsamtal, introduktioner och kompetensutveckling för att säkerställa att ditt team alltid är på topp.

Varför välja oss?

  • Här får du möjlighet att ta stort ansvar och leda ett team med frihet att forma avdelningen utifrån dina idéer och visioner.
  • Du blir en del av en arbetsplats som ständigt strävar efter att förbättras - både för våra kunder och våra medarbetare.
  • Hos oss kan du växa både personligt och i din roll, och vi kommer att stötta dig hela vägen.

Ansök nu för chansen att bli vår säljchef kolonial i Stora Coop Ludvika!

Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt - rekrytering sker löpande. Tjänsten omfattar heltid och föregås av provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2024-10-06.

Har du frågor?

Tveka inte att kontakta Butikschef My Hemming 010-741 22 31

Coop logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande och roliga jobb. Med cirka 800 butiker i Sverige och 3,8 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Coop Mitt är en konsumentförening inom Coop Sverige som ägs av över 440 000 medlemmar. Vi driver 92 butiker i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och i Västmanland. Mer information om Coop Mitt hittar du på vår hemsida.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.