Hoppa till innehåll
Coop logotyp

Frukt & Gröntansvarig Stora Coop Ludvika

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning och vill vara med och leda och driva vår frukt- och gröntavdelning. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje. Du har alltid kunden i fokus och vill arbeta för att kunna erbjuda våra kunder branschens bästa kundmöte.

Du kommer att vara delaktig i butikens drift och ha varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, kassaarbete, varuplock, exponering.

I din roll som ansvarig har du även till uppgift att:

  • Erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan

  • Skapa merförsäljning och inspirera kunden genom en välplanerad avdelning

  • Arbeta aktivt för att minska förstörelse och svinn samt se till att avdelningen har tydliga rutiner

  • Följa upp budget, planera inköp och arbeta med säljplanering

Du har lätt för att kommunicera och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Du har lätt för att inspirera och sprida positiv energi som smittar av sig till både kollegor och kunder

Tidigare erfarenhet från färskvaruområdet med inriktning frukt- och grönt är ett krav. Det är meriterande om du har kunskap inom branschens kvalitetsarbete och egenkontroll avseende livsmedelssäkerhet.

Tjänsten är en en tillsvidareanställning på 30 timmar per vecka, som föregås av en provanställning. Tillträde 12 augusti. Arbetstiderna varierar där dagtid, kvällar och helger ingår. Du måste fyllt 18 år för att kvalificera för tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Butikschef My Hemming på tfn: 0107412231.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 28 juli. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag.

Coop logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande och roliga jobb. Med cirka 800 butiker i Sverige och 3,7 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Coop Mitt är en konsumentförening inom Coop Sverige som ägs av över 429 000 medlemmar. Vi driver 93 butiker i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och i Västmanland. Mer information om Coop Mitt hittar du på vår hemsida.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.