Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

HR-chef till Vic Energy - Bygg och forma framtidens rekrytering!

Ansök nu
Om företaget
Vic Energy AB, en del av Victor Energy, är ett företag inom elkraftsbranschen verksamt i Sverige, Norge, Kroatien, Polen och Tyskland. Bolaget är det snabbast växande på den svenska marknaden, där vi arbetar med stora och stabila kunder. Bolaget ägs ytterst av den kanadensiska Budzinskifamiljen via Java-koncernen, som även äger likartade bolag i USA och Kanada. Ägarna deltar mycket aktivt i de europeiska bolagen och stödjer expansionen fullt ut, såväl finansiellt och tekniskt. Företaget bygger transmissions- och distributionsledningar samt transformatorstationer. Vi är över 250 medarbetare bestående av ingenjörer, projektledare, specialister och montörer. Arbetsklimatet är öppet och beslutsvägarna är korta. Bolagets styrning kännetecknas av långsiktighet.

Besök gärna Vic Energy ABs hemsida www.victorenergy.com alternativt www.javaholdings.ca för att få reda på mer om deras verksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Som HR-chef hos Vic Energy AB kommer du att vara nyckelpersonen och ansvara för att bygga och driva HR-processerna för det svenska teamet tillsammans med andra HR-chefer inom koncernen. I ditt ansvarsområde ingår rekrytering, där du kommer att spela en viktig roll för att säkerställa en smidig och effektiv internationell personalrekrytering, integration och tillväxt. Du kommer också att ha en central roll i att utforma och implementera introduktionsutbildningar för nya medarbetare samt hantera HR-administration. Förutom att vara involverad i rekrytering och administration, kommer du också att se till att upprätthålla en god dialog och samarbete med fackliga representanter.

Du kommer att vara en viktig drivkraft för att skapa en positiv och effektiv arbetsmiljö för Vic Energys medarbetare. Du kommer att utgå från Grängesberg och som en del av ett internationellt företag kan det även bli aktuellt med resor både till andra enheter men även ut till projekt inom Sverige.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom rekrytering, HR och/eller närliggande områden. Gärna i kombination med erfarenhet från elkrafts- eller byggindustrin och där du aktivt har byggt upp ett starkt nätverk inom dessa branscher. En bakgrund inom dessa områden kommer att ge dig en fördel genom att du har skapat dig en djupare förståelse för rekryteringsprocessen och är bekant med de utmaningar och krav som finns inom dessa branscher. Dock är det inte ett absolut krav, vi välkomnar även sökande med erfarenhet inom andra relevanta områden som kan bidra till Vic Energys kommande HR-process på ett framgångsrikt sätt. Din kompetens att etablera och underhålla relationer kommer att vara avgörande för att säkerställa en framgångsrik rekrytering. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Därutöver har du god datorvana och B-körkort. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi värdesätter trygghet, kreativitet och förmågan att bygga starka relationer. Med driv, engagemang och vilja att lyckas kommer du att vara en värdefull tillgång för Vic Energys team.

I denna roll får du chansen att vara med i den omställning som krävs för att ta nästa steg till ett hållbart samhälle. Hos Vic Energy kommer du få arbeta tillsammans med några av branschens bästa medarbetare inom miljö, kvalitet, hälsa och säkerhet.

Vill du vara med på Vic Energy ABs resa? Tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Vic Energy AB med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Veronica Rönngren på telefon: 0733-51 27 67.
Ansök senast 8 oktober 2023 via www.clockworkpeople.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare