Hoppa till innehåll

Diagnostekniker till Björkmans Bil Ludvika

Björkmans Bil i Ludvika växer och söker nu ytterligare en Diagnostekniker!

Är du flexibel, noggrann och strukturerad i ditt arbete som Diagnostekniker? Är du social som person och trivs med kundkontakter? Är du positiv med ett brinnande intresse för jobbet som diagnostekniker?

Då kan det här vara en tjänst för dig!

Arbetsuppgifter
Som diagnostekniker hos Björkmans Bil i Ludvika får du möjligheten att representera Kia, Sveriges tredje största bilmärke, samt få arbeta med flera andra starka varumärken så som Peugeot, Saab, Opel och Fiat.

I din roll som diagnostekniker hos Björkmans Bil i Ludvika ingår du i ett kompetent team bestående av fem servicetekniker, tre plåtslagare, tre servicerådgivare, två på reservdelar och vår servicechef. Tillsammans tar ni hand om dagens planering och stöttar varandra för att ge kunden en bra totalupplevelse hos oss.

Dina arbetsuppgifter handlar främst om att diagnostisera service samt genomföra reparationer på personbilar. Du arbetar med allt från felsökning till programmering med den senaste eltekniken. Du får arbeta med grundläggande underhållsarbete från våra varumärkens breda serviceutbud och garantiprogram, så som Originalservice, bromsbyte, motorservice och hjulinställningar.

För att fortsätta ligga i framkant avseende nya material, metoder och produkter kommer du som servicetekniker regelbundet att få åka på utbildningar för att fortsätta kunna leverera ett proffsigt arbete och överträffa kundernas förväntningar. Våra varumärken har produkter som ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling och du kommer dagligen att få arbeta med hybrider, laddhybrider och elbilar som har den senaste eltekniken på marknaden.

Vem är du
För att lyckas i rollen så ser vi gärna att du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt gärna några års erfarenhet som servicetekniker.

Som person är du positiv och kommunikativ med ett brinnande intresse för jobbet som diagnostekniker. Du är noggrann, stabil och strukturerad i ditt arbetssätt och säkerställer på så sätt alltid goda resultat. Du stresstålig och flexibel och du kan självständigt ta ansvar för dina egna uppgifter, men är samtidigt inte rädd för att rycka in där det behövs.

För att trivas i rollen tycker du om utmanande arbetsuppgifter och drivs av att lösa problem. Du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder och du är beredd att göra det där lilla extra för att göra dina kunder nöjda.

Du trivs med att arbeta med människor och teknik. Då mycket av arbetet görs via datorn krävs goda kunskaper inom detta. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Vi kan erbjuda dig
Hos oss får du arbeta med produkter som ligger bland de främsta i dagens teknikutveckling. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Hos oss får du möjlighet till kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
Låter det intressant?
Du ansöker till tjänsten genom att skicka in CV samt personligt brev via vår hemsida www.bjorkmansbil.se/jobb/

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!
Björkmans Bil logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
27 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 170 medarbetare och omsätter drygt 1,2 miljarder kronor. Vi hjälper ca 5000 kunder att köpa bil och tar hand om ca 50.000 kunder på våra serviceverkstäder.
http://www.bjorkmansbil.se

Fler jobb från samma arbetsgivare