Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Svetsare till storkund i Ludvika

Ansök nu

Då vår kund i Ludvika har en ökning i sin produktion söker vi just nu efter flera rutinerade och skickliga svetsare med vana av avancerad svetsning. Som svetsare hos oss kommer du att arbeta i en grupp av självgående svetsare/plåtslagare som alla jobbar självständigt, från ritning till färdig produkt. Allt från små detaljer till större konstruktioner.

Arbetstiderna är 2-skift. Även dagtid och ständig natt kan förekomma.

Om dig
Vi söker dig som har goda kunskaper i svetsning, är utbildad svetsare och/eller har arbetat som svetsare tidigare. Erfarenhet från tung industri och erfarenhet av slipning, riktning eller plåtslageri är meriterande.

Vidare ser vi att du är en positiv person som gillar att arbeta både i grupp och individuellt. Du är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du är inte heller rädd att ta för dig och hugga i när det behövs.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av MIG, MAG och MMA-svetsning.
- Goda kunskaper i ritningsläsning.
- Truck- och traverskort.
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Är du intresserad?
Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt, skicka din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. Det finns möjligheter till förlängning för rätt person. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Som konsult hos oss har du rätt till friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta: kristin.holm@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Ludvika, Svetsare, svetsning, svets, industri, MIG, MAG, MMA

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
25 okt. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare