Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

CE-chaufför till kommande uppdrag

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en chaufför med CE körkort och YKB utbildning? Vi söker just nu lastbilschaufförer till våra kunder i Ludvika och Grängesbergsområdet! Är du en ordningsam person som gillar att köra lastbil? Då är detta ett passande uppdrag för dig.

Om tjänsten
Som lastbilschaufför hos vår kund kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av att transportera varor med lastbil i Dalarna. Lastning och ompackning av lastbilen är arbetsuppgifter som hör till det dagliga arbetet.

Tjänsten som CE-chaufför är ett konsultuppdrag som varar över sommaren - med mycket god möjlighet till förlängning. Arbetstiden är dagtid, 10 timmars/pass 4 dagar i veckan.

Om dig
I din roll som lastbilschaufför kommer du att få stor nytta av dina goda kunskaper i att köra lastbil. CE-körkort och YKB utbildning är en förutsättning för att du ska kunna bli aktuell för denna tjänst. Truckkort är meriterande.

Som person är du pålitlig, flexibel, noggrann och har en känsla för trafiksäkerhet. Vidare är du är en kommunikativ person som har lätt för sociala sammanhang då du kommer vara företagets ambassadör ute hos kunderna. Du har goda kunskaper i svenska, såväl som läs- och skrivförståelse.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hans Hedback 073-684 71 56 alt. via mail hans.hedback@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.