PLC-operatör till TopCell AB

PLC-operatör till TopCell AB

Om företaget

TopCell är ett nystartat företag som utvecklar och tillverkar isoleringsprodukter genom att förädla råvara från skogsindustrin. Våra produkter är baserade på träfiber, håller en mycket hög kvalitet och lämpar sig därför särskilt bra för byggande med träkonstruktioner. Isoleringen har goda egenskaper för energieffektivitet, bullerdämpning samt brandskydd. Vi känner stolthet genom att vi bidrar till ett hållbart samhälle där miljöfrågan har en central roll i alla våra beslut och processer. Vi har bara börjat vår resa mot hållbart byggande samt hållbar hälsa för både boende och byggare. TopCell har stora planer på att etablera sig på den konservativa byggmarknaden och kommer att jobba för en utveckling i form av fler fabriker och produkter i framtiden. Därför kommer ledningen för TopCell att noggrant välja personal som både har potential, intresse, vilja och kompetens att vara med på denna resa som startar vår/sommar 2020. TopCell värdesätter ett innovativt tänkande och brinner för förbättringar och utveckling. Välkommen att följa med oss på vår resa till ett hållbart samhälle!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som PLC-operatör jobbar du med processstyrning via PLC. Du läser och tolkar P och Id scheman och agerar utifrån processutfall. Du är en viktig kugge i teamet där målbilden är hög kvalitet, god leveranssäkerhet och nöjda kunder. Som PLC-operatör hos TopCell krävs det att du är beredd att hjälpa till vid förändringar och förbättringar om det behövs för processen.

Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter att bli tillsvidareanställd direkt hos TopCell.
Uppdragets start: Maj eller enligt överenskommelse
Arbetsomfattning: Heltid, skift
Placeringsort: Söderbärke

Din profil

Om du är praktiskt lagd och intresserad av teknik kommer du trivas bra hos oss. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning från el/automation, fordon eller annat tekniskt program. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete inom processindustrin. Du är också van att jobba med förändring och processförbättring. För att passa in på profilen behöver du besitta egenskaper såsom tålamod, nogrannhet och struktur. TopCell är ett mindre företag och därför förväntas ett stort ansvarstagande av varje individ, flexibilitet att göra olika typer av arbetsuppgifter och god samarbetsvilja.
För oss är din personlighet viktig, vi ser att våra anställda besitter ett eget driv och trivs bra både i grupp och på egen hand. Det är även viktigt att du är engagerad, har ett positivt förhållningssätt och att du som anställd finner glädje i ditt dagliga arbete.
Vana av skiftarbete är meriterande och B-körkort är ett krav.

Vi tror på att en mångfald av medarbetare med olika erfarenheter och bakgrunder bidrar till en bättre arbetsplats. För oss är jämställdhet självklart och vi strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos TopCell AB. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension samt försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är du den vi söker? Varmt välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida clockworkpersonal.se

Sista ansökningsdag är 31 maj, men sök redan idag då urvalsprocessen sker löpande.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jimmy Norén på tel: 0733512766 alternativt via jimmy.noren@clwork.se eller Jan Henriksson via jan.henriksson@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Jimmy Norén
Telefon 0733512766
Område Ludvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se