Medarbetare till kundorderplock

Medarbetare till kundorderplock

Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass?

Nu söker vi bryggeriarbetare med inriktning mot kundorderplock. På vår anläggning i Grängesberg plockas individuella ordrar till kunder över hela landet. För att uppnå vår vision om ett bryggeri i världsklass är din insats för att säkerställa att rätt dryck plockas och levereras i rätt antal till rätt kund med hög kvalitet värdefull för oss.

Arbetet bedrivs i treskift.

Kravprofil och personliga egenskaper
  • det är meriterande om du har truckkort samt erfarenhet av truckkörning
  • eftersom det är ett fysiskt krävande arbete ska du vara i god fysisk form
  • du har baskunskaper i svenska
  • för att få jobba hos oss måste du har fyllt 18 år
Som person har du god samarbetsförmåga och trivs med att jobba mot uppsatta mål för att uppnå hög kundnöjdhet. Vi värdesätter att du har ett gott ordningssinne, initiativförmåga, kan arbeta självständigt samt är flexibel och noggrann. Du arbetar självständigt men ingår samtidigt i en grupp som arbetar tillsammans. Därmed ser vi att du uppskattar att vara en del av gruppens gemenskap.

Vi på Spendrups värdesätter mångfald därmed ser vi gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 31 januari 2019

Tillträdesdag: från februari

Varaktighet/arbetstid: visstid/heltid/skiftarbete med möjlighet till förlängning under sommaren

Placeringsort: Grängesberg

För mer information om tjänsten: Goran Pavic, driftchef Plock, tel: 0240-88289. För mer information om rekryteringsprocessen kontakta: Karin Eriksson, rekryterare, tel: 073-9666596.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!

Nyckelord: truckförare, truck, plock, kundorderplock, orderplock, lagerarbete, lager, Spendrups bryggeri, bryggeri.
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i femte generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i Vårby utanför Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Heineken, Loka, Schweppes, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. Spendrups har cirka 1000 medarbetare och omsätter cirka 3,5 MDKR årligen. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, Hellefors Bryggeri och BIBAB. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet.