Koordinator & Projektledare - Varuförsörjningen (Stockholm eller Grängesberg)

Koordinator & Projektledare - Varuförsörjningen (Stockholm eller Grängesberg)

Vi söker en koordinator till Varuförsörjningen på Spendrups, en tjänst som fyller rollen som projektledare så väl som spindeln i nätet med många interna kontaktytor!

Varuförsörjningen är den största avdelningen på Spendrups och är den övergripande beteckningen för allt som rör framtagning och distribution av Spendrups produkter. Avdelningen består av de operativa funktionerna Produktion och Supply Chain, samt de centrala stabsfunktionerna Inköp, Produktutveckling, Planering och Kvalitet&Miljö.

I rollen som koordinator för Varuförsörjningen kommer du ha en tudelad tjänst med varierande arbetsuppgifter inom både administration och projektledning. Den administrativa delen utgör ca 40% och den projektledande tiden ca 60%. Detta innebär att du fungerar både som administrativt stöd till chefen för Varuförsörjningen, i viss mån även till ledningsgruppen, samt som intern projektledare för definierade verksamhetsutvecklingsprojekt.

I korthet innefattar tjänsten att planera och koordinera allt ifrån mötesbokningar, resor, kalendrar och agendor, men även att förbereda och sammanställa olika former av mötesunderlag samt att förbereda presentationer. Den verksamhetsutvecklande delen kan spänna över en mängd olika områden över tid, som syftar till att stödja Varuförsörjningens 5 teman; Lärande organisation, Hållbarhet, kvalitet & miljö, Resurseffektivitet, Flödeseffektivitet samt Innovation.

Administrativa arbetsuppgifter;
  • administrativ support till chefen för Varuförsörjningen samt kontinuerligt bistå i det dagliga arbetet
  • ansvara för årskalendern och säkerställa att planeringen av större möten och händelser aktiveras i tid samt att medverka till att kallelser och dagordningar utformas och sänds ut
  • koordinera kommunikationen på vårt intranät avseende Varuförsörjningens behov
  • ta fram och sammanställa material inför möten, konferenser etc där du, i viss mån, får utforma presentationer och producera material för utskick
  • boka resor, möten och konferenser
  • kontera leverantörsfakturor och hantera utläggsredovisning
  • stötta Varuförsörjningens övriga ledningsgrupp i mån av tid, främst med konferensbokningar
  • samarbeta med övriga koordinatorer till koncernledningen
Projektledare;
  • självständigt planera och genomföra projekt inom Varuförsörjningens 5 teman som syftar till att förbättra Varuförsörjningens verksamhet. Det kan handla om projekt för att förbättra kommunikation och engagemang, etablera nya arbetssätt, förbättra processer och rutiner, genomföra utbildningar, eller andra typer av tvärfunktionella projekt
  • fokus under 2019 kommer ligga bl a på lokal projektledning för att etablera och utveckla besöksverksamheten i Grängesberg samt Hällefors
Placeringsort i Grängesberg eller Stockholm, men där restid ingår för närvaro på båda orterna samt till Hällefors i den omfattning som krävs.

Bakgrund & erfarenhet;

För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha flera års gedigen erfarenhet i en liknande tjänst och vet därför vad den innebär. Du har tidigare arbetat som projektledare och förstår vikten av att ha ett eget driv och en förmåga att självständigt planera och lösa uppgifter.

Vi ser att du har någon form av eftergymnasial utbildning, mycket goda kunskaper i Officepaketet samt att du rör dig naturligt i den digitala världen. Du känner dig bekväm med både svenska och engelska, i både tal och skrift.

Du kommer ha stora kontaktytor och därför sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper där det faller sig naturligt att du är en engagerad, intresserad och social person. Att vara utåtriktad och kunna ha kontakt med olika typer av människor är viktigt i kombination med hög integritet. Förutom att du är en person som trivs med att ge service är det också viktigt att du har ett intresse och en god förståelse för verksamheten. Självklart är du kvalitetsmedveten, bra på att prioritera och van att hantera många parallellt löpande arbetsuppgifter.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du berättar varför du är rätt person för tjänsten genom att beskriva dina kompetenser och erfarenheter på ett utförligt sätt och kopplar det till tjänsten. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och återkommer med besked efter ansökningstiden gått ut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kan omfattas av en bakgrundskontroll.
Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.


Sista ansökningsdag: 2018-11-25

Tillträdesdag: Snarast, enligt ök

Varaktighet/arbetstid: För mer information om tjänsten: Anna Lindqvist, chef rekrytering & employer brand 08-672 7945

Placeringsort: Placeringsort kan vara antingen i Grängesberg eller Stockholm, där restid förväntas för närvaro på båda orterna i den omfattning som krävs.
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i femte generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i Vårby utanför Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Heineken, Loka, Schweppes, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. Spendrups har cirka 1000 medarbetare och omsätter cirka 3,5 MDKR årligen. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, Hellefors Bryggeri och BIBAB. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet.