Servitris/Servitör sökes till restaurang MAZE

Servitris/Servitör sökes till restaurang MAZE

Dina arbetsuppgifter

I jobbet som servitör/servitris på MAZE ansvarar du för att restaurangen är inbjudande och fräcsh. I dina arbetsuppgifter ingår det att informera om maten som kommer att serveras och rekommmendera tillhörande viner, även arbete bakom baren kan förekomma. Din huvudsakliga uppgift är att se till att kunden trivs och får service i världsklass.
Arbetstider: Kvällar och helger
Start: Maj

Din profil

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av att ha jobbat inom restaturangbraschen gärna i kombination med bartenderutbildning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat i bar, café eller andra serviceyrken. För att trivas i rollen krävs det att du har en öppen personlighet med känsla för service, du har lätt för att coacha och inspirera andra samt är flexibel att göra olika typer av arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig en chans att vara en nyckelperson i verksamheten med möjlighet att förverkliga dina idéer och vara med och skapa en underbar drinkmeny. Men framförallt få vara en del av ett grymt gäng! Ta chansen och sök sök redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Veronica Rönngren via mail veronica.ronngren@clwork.se eller kontaktperson på MAZE Christofer Li via mail admin@restaurangmaze.com
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 5 april, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Veronica Rönngren
Telefon 073-3512767
Område Ludvika
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Bartender
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MAZE är ett nystartat koncept i centrala Ludvika med inriktning på Italiensk A la carté. MAZE strävar efter att skapa en verksamhet som sätter en ny standard för restauranger i Dalarna. Att skapa en trendig och trivsam miljö som leder till att MAZE blir ett destinations ställe.