Vi söker Inköpare till kommande uppdrag i Ludvika!

Vi söker Inköpare till kommande uppdrag i Ludvika!

Går du i tankar på att byta jobb eller söker nya utmaningar inom inköp? Då har du hittat rätt annons!

Just nu ser vi ett ökat behov och en uppåtgående efterfrågan av Inköpare med olika erfarenhetsnivå i Ludvika! Vi söker dig som tidigare arbetat med inköp av något slag. Urval och intervjuer sker löpande, därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som inköpare arbetar du analytiskt, både självständigt och i team, med inköp av olika slag.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Inköp av material
  • Administrera beställningar, hantera ordererkännanden och leveransbevakning
  • Identifiera nya leverantörer
  • Offertintagande inför kommande inköp
  • Efterkommande fakturering
Vem är du?

Vi vill komma i kontakt med dig som tidigare arbetat med inköp som är intresserad av att utmanas i en roll som Inköpare. Vi söker personer med olika erfarenhetsnivåer.

Som person tror vi att du är analytisk, flexibel och har ett proaktivt tänk. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team tillsammans med andra kollegor.

Om verksamheten

Vi på Poolia erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Genom att söka tjänsten som inköpare öppnar du dörren för spännande uppdrag och nya kontaktnät. Missa inte chansen att bli en av våra eftertraktade konsulter.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Timbäck
Telefon 019-766 37 06
Område Ludvika
Yrkesroll Data & IT, Marknadsföring, Mediaplanerare & Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (6 dagar kvar)