Business Controller för konsultuppdrag hos kund Ludvika!

Business Controller för konsultuppdrag hos kund Ludvika!

Nu söker vi en Business Controller för uppdrag hos spännande global kund i Ludvika! Uppdraget förväntas starta i januari för att pågå i ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Business Controller arbetar du å ena sidan med redovisning och rapportering och å andra sidan med kontroll av kostnadscentra och delprojekt. Uppgifterna inkluderar också budgetering, prognos och analys. Viktiga processer som kan förekomma är månadsbokslut, kontroll av kostnadscentra och kontroll av investeringar. I rollen stödjer du också affärs- och projektledare i linjeorganisationen. Eftersom du kommer tillhöra en global produktgrupp arbetar ni även med de andra internationella enheter.

Vem är du?

Till rollen som Business Controller söker vi dig med en kandidatexamen i ekonomi/företagsekonomi samt tidigare erfarenhet från liknande yrkesroll. Du arbetar bra både enskilt och i team samt strävar alltid åt att uppnå bästa resultat. För att lyckas i rollen är det en fördel om du är bekant med SAP och MS Office.

Då vår kund är verksam i en internationell miljö är flytande kunskaper i engelska i såväl tal som skrift ett krav.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.