Konstruktör till Plimab Sweden AB

Konstruktör till Plimab Sweden AB

TjänstenTjänsten

PLIMAB Sweden AB är ett litet företag på frammarsch. Vi har stort teknikkunnande och lång tradition av legoarbeten och specialjobb. Nu är vi beredda att ta nästa steg och söker därför en konstruktör till vårt team i Ludvika. Tjänsten bjuder på varierade arbetsuppgifter, med allt ifrån avancerade specialuppdrag till utbildningar, beredning, dokumentation och även maskinkörning.

Arbetsuppgifter

Du är en erfaren konstruktör, såväl teoretiskt som praktiskt. Du behärskar både CAD, kan ta fram tillverkningsunderlag och kan utföra avancerade beräkningar.
Är du dessutom bevandrad i CAM-beredning, är detta meriterande. Du är heller inte rädd att använda dina händer i förserie- och prototyptillverkning. Att du praktiskt kan tillämpa verkstadsmaskiner är även det meriterande.

Profil

Du är pedagogisk och kan i alla sammanhang förklara komplexa konstruktioner, både på engelska och svenska. Du är självgående och har förmågan att se innovativa lösningar, samtidigt som du är kvalitetsmedveten. Du har förmåga att planera ditt eget arbete och se till helheten. Du brinner för utveckling av arbetssätt och att driva verksamheten framåt.
Mer info
Kontaktperson Niklas Lundin
Telefon 0240-14748
Email Mejla Niklas Lundin
Område Ludvika
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)