Säljare Extra

Säljare Extra

Plantagen expanderar och etablerar nu en butik i Ludvika handelsområde, vilket vi ser väldigt mycket fram emot. Här kommer vi att vara goda grannar med bland annat Coop, Jysk och Rusta och vi slår upp portarna lagom till säsongsstart i mars 2019.

På Plantagen ska alla våra kunder få en köpupplevelse och ett kundbemötande i världsklass. Som säljmedarbetare hos oss är du Plantagens ansikte utåt och ditt engagemang och din positiva inställning är viktig för att kunden ska känna sig välkommen hos oss!

Vi är unika på många sätt, men mest unikt för oss är nog vår högsäsong. Det är under hög säsongen som vi gör den större delen av årets försäljning. När våren börjar ta fart strömmar kunderna till våra butiker och för att vi ska kunna leverera på allra bästa sätt under den här perioden, så behöver vi och våra duktiga medarbetare dig och din förstärkning.

Är du en lagspelare som tycker om människor och som också motiveras av att skapa goda resultat? Tycker du om att ha omväxlande arbetsdagar med ett högt tempo där du alltid möter våra kunder med ett leende? I så fall ska du söka till oss!

Arbetsuppgifter
 • Kassaarbete
 • Arbeta aktivt med sälj - och kundupplevelsen, att hjälpa och vara rådgivande till våra kunder
 • Bidra till att butiken har genomgående hög standard
 • Varupåfyllning och varuplacering
 • Skötsel av växter
 • Vara med att göra butiken klar inför kampanjer
Kvalifikationer
 • Du har fyllt 18 år och avslutat grundskolan
 • Känsla och intresse för kundrelationer och service
 • Tidigare erfarenhet inom sälj och/eller inom detaljhandeln är meriterande
 • Kunskap och intresse om växter är meriterande
 • Du älskar sälj
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta i kassa är meriterande
Personliga egenskaper
För att passa i rollen som säljare hos oss är du utåtriktad och social med ett glatt humör som sprider sig till både kunder och kollegor.

Du förstår också vikten av god kundservice och du önskar alltid kunden välkommen med ett leende.

Att möta nya människor är något du tycker är kul och du söker gärna upp kunden.

I ditt arbete är du stresstålig och du genomför arbetsuppgifter noggrant och strukturerat.

Du är flexibel och kan med kort varsel täcka upp vid kollegors frånvaro eller vid högsäsong i butiken.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med härliga kollegor. Varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik och hos oss har du stora möjligheter till att utvecklas.

Anställningarna är säsongsanställningar med start omgående och pågår till slutet av juni. Tjänsterna har varierande omfattning mellan 4-30 timmar/veckan. Lön enligt kollektivavtal. Tjänsten är placerad i vår nya butik i Ludvika.

Stämmer denna beskrivning på dig?

I så fall är du välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 22 apr (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter för de många människorna.

Med över 130 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, men en årlig omsättning på över 3,5 miljarder NOK sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar. Välkommen och dela vår passion!