Arbetsledare

Arbetsledare

Vi söker nu en erfaren Arbetsledare (med placering i Ludvika) som kan driva våra projekt utifrån vår byggservicedefinition. Hos oss ger vi dig de bästa förutsättningarna med en stor koncern i ryggen samt trevliga arbetskamrater .

I Peab Byggservice AB arbetar vi med större och mindre ombyggnadsprojekt - ROT enligt vår definition.
  • Peab Byggservice AB kärnaffär är av mindre och löpande karaktär med relativt kort framförhållning, exempelvis underhålls- och reparationsarbeten.
  • Utöver kärnaffären kompletteras den lokala portföljen med byggserviceprojekt - enskilda eller i förnyad konkurrens - i pågående verksamhet eller med kvarboende. ROT-projekten är av enklare art utan projektering. Fast platschefsetablering kan förekomma vid större entreprenader av repetitiv karaktär såsom fönster-byten, stambyten, tak-omläggningar och fasadrenoveringar.
Peab Byggservice AB är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål med en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna gå in på vår hemsida peabbyggservice.se. Vi vill att du ska ha roligt och utvecklas på jobbet, ha balans i livet och tid för familjen.

Om tjänsten
Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbetet gentemot våra hantverkare. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiprognoser, planering av personal, fakturering samt delaktighet vid budget.

Vem är du?
Du är en engagerad person som gillar att arbeta både självständigt och i team. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning, har lätt för att prioritera samt har administrativ vana. Du som söker har tidigare erfarenhet från en arbetsledande roll inom relaterat område. Vi ser gärna även att du har en avslutad eftergymnasial utbildning som vi bedömer är relevant för tjänsten. God datorvana och B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Annicka Sundin Eklund, Arbetschef
Telefon 0725-335872
Område Ludvika
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.