Vi söker en erfaren redovisningskonsult till LRF Konsult i Ludvika

Vi söker en erfaren redovisningskonsult till LRF Konsult i Ludvika

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 300 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling.

Uppdraget
I nära samarbete med dina kunder sammanställer du självständigt redovisning, bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer samt ger ekonomisk rådgivning. Du kommer att ha en komplex och spännande roll som redovisningskonsult med ett stort fokus på att leverera kundnytta. Du kommer tillsammans med våra övriga redovisningskonsulter ha en viktig roll i utvecklingen av framtidens ekonomi- och rådgivningstjänster.

Vem är du?
Vi ser att du med fördel har arbetat ett par år som redovisningskonsult, revisor eller företagsekonom och därigenom fått god erfarenhet från redovisningsyrket. Goda kunskaper inom redovisning, bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration och ekonomisk rådgivning är en självklarhet. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring nya digitala tjänster har du också en nyfikenhet på ny teknik, god datorvana och erfarenhet av ekonomisystem. Du stimuleras av att se den nya teknikens alla möjligheter! Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger en verksamhet i framkant. Du är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att lösa kundernas problem och skapa kundnytta.

Vad erbjuder vi dig?
På LRF Konsult strävar vi efter en hållbar arbetsmiljö med balans mellan arbete och fritid, vi vill ge dig ett inspirerande arbete, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du digitala lösningar samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter. Tjänsten kan vara på 50-100% beroende på dina önskemål.

-Välkommen att växa med oss till Sveriges bästa rådgivningsföretag!

Ansökan
Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 dec 2019 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.