Log Max söker en Ekonomichef

Log Max söker en Ekonomichef

Log Max AB tillverkar skördaraggregat för skogsbruk och är en av de största tillverkarna på marknaden. Vi har ett starkt varumärke såväl i Sverige som internationellt och 80 % av våra produkter går på export. Vi är ca 80 personer och har huvudkontor och produktion i Grangärde men även kontor i Borlänge och Gävle.

Vi erbjuder dig

En möjlighet att arbeta på en mycket spännande och utmanade arbetsplats med anställda som brinner för produkterna. Du kommer att ha övergripande ansvar för ekonomistyrning och ekonomisk rapportering. Du ingår i företagets ledningsgrupp.

Huvuduppgifter
  • Månadsbokslut och årsredovisningar
  • Rapportering till ledning, moderbolag och styrelse
  • Budget och prognoser
  • Utveckling av processer för uppföljning och analyser
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad och har en god analytisk förmåga. Som person är du trygg och självgående, är lyhörd och trivs med att samarbeta med andra. Du har ett eget driv och engagemang.

Dina Kvalifikationer

Vi tror att du har en akademisk med inriktning mot redovisning, eller har motsvarande kunskaper inom området. Har du intresse och god förståelse för affärssystem och utveckling av processer är det ett plus.
  • Minst 5 års erfarenhet av redovisning
  • Erfarenhet av rapportering i en större koncern, månadsrapporter, bokslut, prognoser etc.
  • God förmåga att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift. Du bör också ha goda kunskaper i office-paketet
  • B-körkort
Meriterande kvalifikationer

Erfarenhet av redovisning inom tillverkande industri.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med flexibla arbetstider och fast månadslön. Tjänsten är placerad på Log Max huvudkontor i Grangärde.

I denna
rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med Eva-Marie Vernersdotter Ryan
070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Intervjuer kommer att ske löpande.
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.