BTF mark & trädgård söker anläggningsarbetare

BTF mark & trädgård söker anläggningsarbetare

BTF mark & trädgård är ett dotterbolag till HSB Dalarna och utför anläggningsarbeten såsom mark- och trädgårdsuppdrag från skiss till färdig trädgård. Vi utför stensättningar, murar, dräneringar, planteringar, skötseluppdrag. Bolaget omsätter ca 21 miljoner och har 15 personer anställda medarbetare. Bolaget har sitt säte i Lernbo utanför Ludvika med främst Dalarnas som arbetsfält.

Uppdraget och vem vi tror att du är
Du kommer att ingå i en grupp med ca 10 personer och utgår ifrån Lernbo. Dina arbetsuppgifter är traditionella anläggningsarbeten samt viss trädgårdsanläggning där du har ett stort ansvar över genomförandet av uppdraget. Du kommer att jobba i olika projekt samt utföra dem på ett professionellt och ekonomiskt fördelaktigt sätt.
Vi tror att du är van att jobba både självständigt och i grupp samt att du kan hantera ett ibland ganska stressigt uppdrag. Du tycker om att köra lastmaskin och är villig att jobba på obekväma arbetstider när det behövs, du är lösningsorienterad och serviceinriktad.

Din bakgrund
  • Vi tror att du har en utbildning inom anläggning.
  • Flerårig erfarenhet av entreprenad- och anläggningsarbeten, dvs du kan anläggning.
  • Utbildning i arbete på väg är meriterande.
  • Du har B-kort, förarbevis på lastmaskin, och i bästa världarna även på grävmaskin.
  • Du pratar och skriver svenska flytande.
Vi erbjuder dig
Ett spännande och fritt jobb i ett företag som hela tiden utvecklas med hjälp av våra härliga medarbetare. Vi är noga med kvaliteten i allt vi gör och därför har vi valt att samarbeta med NXTjobb som hanterar vår rekryteringsprocess och gärna svarar på dina frågor.

Urvalet sker löpande, så om du är intresserad av jobbet är det inget att tveka på utan gå in på länken nedan och berätta att du är intresserad.

Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00.
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.