Bilmekaniker

Bilmekaniker

Dina arbetsuppgifter

I rollen som bilmekaniker kommer du att arbeta med felsökning, service och övriga reparationer på de flesta bilmärken. Du kommer även att arbeta med mopedbils reparationer, skadereparationen och garanti jobb.

Din profil

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller "mekar" mycket på fritiden. Har du några års erfarenhet inom fordonsbranschen så är det meriterande. B körkort är ett krav.
Vi ser gärna att du har kunskap inom mekanik och elektronik. Är du driven och intresserad av bilar kommer du att trivas bra hos oss.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se. senast 2020-01-30. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Jimmy Norén 0733512766
Mer info
Kontaktperson Jimmy Norén
Telefon 0733512766
Område Ludvika
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mekonomen Bilverkstad i Ludvika är en märkesoberoende bilverkstadskedja. Med kunskap och utrustning utför vi service och reparationer på de flesta bilmärken - prisvärt och tidseffektivt. Nybilsgarantin gäller fortfarande om du servar och reparerar din bil hos oss.

Reservdelarna som Mekonomen Bilverkstad monterar är av minst lika hög kvalitet som s.k. originaldelar och vi lämnar alltid 3 års garanti på reservdelarna som en extra trygghet för dig.