Dina arbetsuppgifter

I rollen som bilmekaniker kommer du att arbeta med felsökning, service och övriga reparationer. Du kommer att arbeta i princip med alla bilmärken, nya som gamla bilar.

Din profil

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning. Har du dessutom några års erfarenhet inom fordonsbranschen så är det meriterande. B körkort är ett krav samt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Du har kunskap inom mekanik, elektronik och datavana. Du är effektiv i ditt arbete och kan ta egna beslut.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se. senast 2018-10-14. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Jimmy Norén 0733512766
Mer info
Kontaktperson Jimmy Norén
Telefon 0733512766
Område Ludvika
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 okt (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mekonomen Bilverkstad i Ludvika är en märkesoberoende bilverkstadskedja. Med kunskap och utrustning utför vi service och reparationer på de flesta bilmärken - prisvärt och tidseffektivt. Nybilsgarantin gäller fortfarande om du servar och reparerar din bil hos oss.

Reservdelarna som Mekonomen Bilverkstad monterar är av minst lika hög kvalitet som s.k. originaldelar och vi lämnar alltid 3 års garanti på reservdelarna som en extra trygghet för dig.