Projektkoordinator till Ludvika kommunfastigheter AB och Ludvikahem AB

Projektkoordinator till Ludvika kommunfastigheter AB och Ludvikahem AB

Om företaget

Ludvika Kommunfastigheters vision "Det bästa fastighetsbolaget" är ledstjärnan i kontakterna med alla våra kunder. Ett av de viktigaste målen är att ha nöjda kunder och lokalnyttjare, därför lägger vi ner mycket arbete på att utveckla våra rutiner och vår service avseende trygghet, säkerhet och kvalité. För mer information, besök gärna www.ludvikakf.se

LudvikaHem AB är ett allmännyttigt bostadsföretag, helägt av Ludvika kommun. Bolaget har till föremål för sin verksamhet att förvärva, avyttra, äga, bebygga och förvalta fastigheter eller tomträtter med bostäder, affärslägenheter och därtill hörande kollektiva anordningar samt idka verksamhet med naturlig anknytning därtill. Ändamålet med bolagets verksamhet är att bidra till att främja bostadsförsörjningen i Ludvika kommun och därvid skapa goda boendemiljöer för innevånarna. För mer information, besök gärna www.ludvikahem.se

Arbete i Stora Brunnsvik AB och Tryggheten i Ludvika Kommunfastigheter KB förekommer också. Dessa ingår i samma koncern.

Dina arbetsuppgifter

Som Projektkoordinator hos LudvikaHem och Ludvika Kommunfastigheter jobbar du med bolagets byggprojekt. I rollen blir du ett stöd till projektledarna genom att administrera och följa upp investerings- och underhållsprojekten, både tidsmässigt och ekonomiskt. I dina arbetsuppgifter ingår det även att fakturera, administrera byggarbetsplatser, hjälpa till att ta fram uppgifter för investeringsstöd, skriva mötesanteckningar och se till att upphandlingar läggs upp, bevakas och avslutas.

Start: April eller enligt överenskommelse
Arbetsomfattning: Dagtid, heltid

Din profil

Vi söker dig med några års erfarenhet av att ha jobbat i projekt, gärna administrativt och med ekonomi. Vi tror att du som söker tjänsten är en person med stort driv och engagemang som alltid är mån om att leverera med hög kvalitet. Det är såklart viktigt att du trivs med att samarbeta och inte är rädd för att ta egna initiativ. För att lyckas i rollen krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, med rätt vilja och inställning kommer man långt i denna process.

Är du den vi söker? Varmt välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida clockworkpersonal.se
Sista ansökningsdag är 5 april, men sök redan idag då urvalsprocessen sker löpande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos LudvikaHem/Ludvika Kommunfastigheter. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension samt försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Veronica Rönngren på telefonnummer 073-3512767 alternativt via veronica.ronngren@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Veronica Rönngren
Telefon 073-3512767
Område Ludvika
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se