Elektriker till Ludvika El-installation AB

Elektriker till Ludvika El-installation AB

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara en självgående elektriker i Ludvika med omnejd.
Arbetet är varierande inom service och nyinstallation.

Din profil

Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper. Då du kommer att vara vårt ansikte ut mot kunder ställer vi höga krav på social förmåga och serviceinställning.
Vi söker dig som är engagerad, lyhörd, lösningsorienterad, kundfokuserad och flexibel.
Krav är yrkesutbildning EL 3-årig och ECY-certifikat samt behärska svenska språket i både tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 31 december. Urval av ansökningar kommer ske löpande, tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person. För ytterligare information kontakta gärna Jimmy Norén tel: 073-3512766, jimmy.noren@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Jimmy Norén
Telefon 073-3512766
Område Ludvika
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ludvika El-installation AB är ett företag som varit verksamt i över 40 år i bland annat Ludvika, Vansbro samt Malung-Sälen.

Vi är ett komplett elinstallationsföretag i Ludvika med ett stort lager av installationsmaterial till försäljning och en butik med vitvaror och motagning för kunder.
Våra kunniga medarbetare har mångårig vana av sevicearbeten samt är utbildade inom området. Vi utvecklar kontinuerligt företagets kompetens och för företaget framåt i en process av ständig förbättring och fortbildning. De flesta av våra montörer har börjat sin bana som lärling hos oss och är väl insatta. Vår organisation genomsyras av vår höga servicenivå.