Global Assistent välkänt bolag i Ludvika

Global Assistent välkänt bolag i Ludvika

Vi söker en erfaren och duktig assistent till vår kund baserad i Ludvika. Det här är ett konsultuppdrag via Jobzone med start omgående och förväntas pågå till och med mitten av december 2020. Tjänsten är på 60-80% och placerad hos vår kund i Ludvika.

Om tjänsten

Som Group/Global Assistant kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara:

Mötessamordning
I uppdraget som assistent kommer du att assistera flera höga chefer hos kunden och även att ha kontakt med medarbetare i alla länderna. Du kommer att ansvara för bokning av konferensrum, beställa mat och liknande vid större besök och event.
Du kommer även att ordna med julbord, presentinköp och annat för att skapa trivsel hos dina medarbetare.

Kommunikation
Du kommer att ha huvudansvar för all Internkommunikation, så som Intranät, nyhetsbrev m.m. Du kommer även att ansvara för att beställa datorer/telefon och administrera i SI.W/eSIGN/basware

Personaladministration
Som Group/Global Assistant kommer du även att hjälpa till med Onboarding och Offboarding av medarbetare. Det kan även förekomma andra uppgifter inom Personaladministration som behövs löpande.

Vem söker vi till denna tjänst

Vi söker dig som är ambitiös, lättlärd och flexibel och arbetar administrativt med hög kvalitet. Det är viktigt att du är mycket noggrann i ditt arbete, har ett affärssinne och känsla för detaljer. Har du även erfarenhet av Tullfakturor? Toppen!

Krav:
Gymnasieutbildning avklarad
Mycket god datorvana och erfarenhet av Office-paketet
Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Stämmer ovanstående in på dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Tillsättning

Startdatum: 2020-05-20
Längd: 2020-12-20
Plats: Ludvika
Arbetstid: 60-80%

I rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och därför vill vi att du motiverar dig väl redan i ansökan till oss. Varför passar just du för uppdraget?

Om Jobzone Sverige

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge.
Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!
Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.
Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!
Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter.
Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jobzone Sverige AB
Sista ansökningsdag 4 juni 2020 (3 dagar kvar)