Impregna söker skiftgående mekaniker

Impregna söker skiftgående mekaniker

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker hos oss kommer du främst jobba med service och underhåll av våra produktionslinjer med fokus på hög tillgänglighet och förebyggande underhåll. Arbetstiderna är i dagsläget förlagd till för- och eftermiddagsskift enligt ett rullande schema.

Din profil

Vi ser helst att du har erfarenhet av mekaniskt arbete inom framför allt tillverkande industri, meriterande är om du har kunskaper inom något av områdena hydraulik, pneumatik eller el. Vi ser även att du är engagerad, noggrann och självgående. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta bra i grupp. Du är positiv och lösningsorienterad. För att trivas med tjänsten ska du ha lätt för att följa rutiner, kunna ta till dig instruktioner samt kunna ta till dig ny teknik.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering och hänvisar samtliga frågor till Anna Eriksson Viberg, tel 0733-51 27 65. Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se. Sista ansökningsdag är 2021-08-31. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson Viberg
Telefon 0733512765
Område Ludvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Impregna med 20 anställda verksamt i Ludvika, Dalarna, är ett dotterbolag till Rundvirke Industrier som är Sveriges största specialvirkeskoncern. Koncernen präglas av ett högt kvalitetstänkande från råvaruanskaffning till försäljning. Impregna producerar ledningsstolpar, järnvägsslipers, specialvirke och stockmattor. Rundvirke Skog förser koncernens industrier med råvara. AB Rundvirke försågar kvalitetsvirke till massiva fönsterämnen, limmade fönsterämnen tillverkas av AT-Träkomponent och Östanåsågen sågar trävaror. Octowood tillverkar stolpar för jordbruksändamål samt ledningsstolpar. Rundvirke Poles är företagsgruppens försäljningsbolag för kraftledningsstolpar.

Vi växer och söker en skiftgående mekaniker.