Erfaren ekonomiassistent sökes till HOERBIGER Service Nordic AB

Erfaren ekonomiassistent sökes till HOERBIGER Service Nordic AB

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du hantera inköp, ordrar, momsredovisning, rapporterering till myndigheter, löpande bokföring och fakturering samt andra ekonomi/administrationsuppgifter. Rollen innebär även att du skapar och bibehåller goda relationer med externa samt interna kontakter. Därför är personligt och profesionellt bemötande en viktig del av vardagen, främst via mail och telefon.

Uppdraget är en heltidssanställning och sträcker sig minst 16 månader framåt.
Start enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig med ekonomisk arbetslivserfarenhet, det är även en fördel om du har utbildning inom området samt erfarenhet av kundservice. Du har god förståelse för redovisning, förstår sammanhang och känner dig bekväm med att jobba i affärssystemet SAP. För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och har förmåga att arbeta självständigt. HOERBIGER är ett mindre företag och därför är det viktigt att du är flexibel att göra olika typer av arbetsuppgifter och trivs med att samarbeta. Det är såklart viktigt att du brinner för att ge service och inte är rädd för att ta egna initiativ. För att lyckas i rollen krävs det att du kan uttrycka dig obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Veronica Rönngren på tfn 0733-51 27 67. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 23 februari, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Veronica Rönngren
Telefon 073-3512767
Område Ludvika
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HOERBIGER-koncernen är en global organisation, som ägs av en stiftelse med huvudkontor i Wien, Österrike. Koncernen består av tre affärsenheter med HOERBIGER Service Nordic som tillhör Compressor Technology divisionen. Den lokala filialen ligger i Ludvika och dess ansvarsområde är Sverige. Marknad är olje- och gas- och processindustrin i Sverige. Vi strävar efter att upprätthålla och utöka vår ledande marknadsposition baserat på våra kärnprodukter, såsom kompressorventiler, kolvringar och packboxar. Detta kombineras med våra ansträngningar att utveckla optimala lösningar som innehåller flera teknologier och kommersiella produkter samt service. Läs mer på www.hoerbiger.com