Account Manager

Account Manager

Dina arbetsuppgifter

Som Account Manager på HOERBIGER utgår du från kontoret i Ludvika eller från ditt hemmakontor för att främst besöka kunder runt om i Sverige men även utanför. Arbetet innebär stort ansvar att utveckla och skapa långsiktiga kundrelationer samt uppnå försäljningsmål vad gäller om volym och lönsamhet, samt sköta CRM system. Du kommer att identifiera utvecklingsmöjligheter för HOERBIGER genom att agera som kundens röst och framföra detta på ett professionellt sätt där resande under veckorna krävs.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt motsvarande arbetslivskompetens. Du har lång erfarenhet av framgångsrik försäljning, att arbeta i team samt bygga hållbara och långsiktiga kundrelationer. I rollen behöver du ha grundläggande kunskap om kompressorer/turbiner, inklusive design och funktion, mekaniska komponenter och styrsystem. Rollen ställer krav på goda kunskaper i engelska och svenska, såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i ditt arbete och skapa resultat krävs det att du kommer till jobbet med en positiv attityd och ett stort resultatfokus. Som person är du flexibel och prestigelös då ingen dag är den andra lik.

Låter det som en tjänst för dig? Sök redan idag! Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Johanna Mogren Sundqvist på 0733-51 27 05 eller johanna.mogren@clwork.se eller Veronica Rönngren på 0733-51 27 67 eller veronica.ronngren@clwork.se

Ansökan skickas in via Clockworks hemsida, www.clockworkpersonal.se
Sista ansökningsdag är den 2 december.
Mer info
Kontaktperson Johanna Mogren Sundqvist
Telefon 073-3512705
Område Ludvika
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HOERBIGER-koncernen är en global organisation, som ägs av en stiftelse med huvudkontor i Zug, Schweiz. Koncernen består av tre affärsenheter med HOERBIGER Service Nordic som tillhör Compressor Technology divisionen. Den lokala filialen ligger i Ludvika och dess ansvarsområde är Sverige. Marknad är olje- och gas- och processindustrin i Sverige. Vi strävar efter att upprätthålla och utöka vår ledande marknadsposition baserat på våra kärnprodukter, såsom kompressorventiler, kolvringar och packboxar. Detta kombineras med våra ansträngningar att utveckla optimala lösningar som innehåller flera teknologier och kommersiella produkter samt service. Läs mer på www.hoerbiger.com.