Vi söker en Bilsäljare

Vi söker en Bilsäljare

Vill du jobba som säljare av attraktiva produkter i ett
framgångsrikt team?

Tjänsten består huvudsakligen av försäljning av nya och begagnade bilar tillsammans med tillbehör, finansiering, försäkring och serviceavtal. Försäljningen sker till våra kunder som besöker anläggningen, samt proaktivt uppsökande via till exempel telefon och mail likväl som andra aktiviteter och arrangemang.

Du ska vara positiv och utåtriktad samt ha förmåga att kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt. Att du inser betydelsen av ödmjukhet inför vår största resurs, våra kunder, ser vi som en självklarhet. Det är bra om du har erfarenhet av någon form av kvalificerad försäljning med goda resultat.

Krav: B-körkort, gymnasiekompetens, goda datakunskaper. Du ska uttrycka dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska. Yrkeserfarenhet från bilförsäljning är meriterande men inte ett krav.

Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV märkt "Säljare" till: Gösta Samuelsson Bil, Magnus Gråbo, Box 880 771 28 Ludvika eller e-post magnus.grabo@gsbil.se
Telefon 0240-878 19.
Sista datum för ansökan är 26/1 2020. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gsbil.se
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gösta Samuelsson Bil är en fullserviceanläggning för Volvo,
Renault och Dacia i Ludvika. Våra värdeord är Passion – Ärlighet – Långsiktighet. Verksamheten sysselsätter 55 anställda och omsätter ca 300 miljoner