Marknadssamordnare

Marknadssamordnare

Om du är rätt person, och vill vara med i ett framgångsrikt team och utveckla vårt företag, så skall du söka tjänsten som
Marknadssamordnare med ansvar för Tanka, Tvätta och Hertz

Som marknadssamordnare för våra varumärken, så ansvarar du för marknadskommunikationen i samtliga relevanta kanaler, till exempel webb, print, sociala medier samt sponsring. Du arbetar med delvis egen budget och säkerställer att vi kommunicerar med våra kunder i enlighet med våra värderingar. Du är aktiv i planering och genomförande av våra olika event. Du producerar själv eget material, men att sköta administrationen av våra centrala kampanjer från våra generalagenter är också en naturlig del av ditt arbete.
Som person är du kreativ, social och har ordningssinne. Att du har lätt att samarbeta är en självklarhet då du kommer arbeta tillsammans med samtliga avdelningar. För att lyckas behöver du ha erfarenhet av marknadskommunikation sedan tidigare. Det är även en fördel om du har erfarenhet av Office, Photoshop och InDesign.

Utöver rollen som marknadssamordnare så kommer du vara;
  • Ansvarig för Tanka och Tvätta. Som ansvarig så säkerställer du att din personal sköter den dagliga driften så att anläggningen är välskött och välkomnande. Det är du som är resultat- och utvecklingsansvarig, bland annat genom att marknadskommunicera vårt Tanka- och Tvättavarumärke.
  • Ansvarig för Hertz. Som ansvarig för vår biluthyrningsverksamhet så säkerställer du att din personal (2) sköter den dagliga driften så att beläggningen blir optimal. Det är du som är resultat- och utvecklingsansvarig för Hertz, bland annat genom att marknadskommunicera vårt Hertzvarumärke.
Du ingår i ledningsgruppen på Gösta Samuelsson Bil.

Låter det intressant? Tveka inte att maila in din ansökan, bestående av personligt brev och CV, till tobias.wangmar@gsbil.se.
Om du är intresserad men inte vill arbeta heltid, hör av dig så diskuterar vi ett deltidsupplägg.
Har du några funderingar så får du gärna att höra av dig till Tobias på tel. 0240-87802.

Vi behöver din ansökan senast 31/1 2020.

Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gsbil.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gösta Samuelsson Bil är en fullserviceanläggning för Volvo, Renault och Dacia i Ludvika. Våra värdeord är Passion - Ärlighet - Långsiktighet.
Verksamheten sysselsätter 55 anställda och omsätter drygt 300 miljoner