Junior projektingenjör till världsledande bolag!

Junior projektingenjör till världsledande bolag!

Just nu söker vi efter en junior projektingenjör till spännande tjänst i Ludvika. Vi söker dig som har en akademisk utbildning med goda kunskaper i något eller flera programmeringsspråk. Är du dessutom kommunikativ och intresserad av att arbeta med uppgraderingsprojekt av mjukvara i en globalmiljö? Perfekt, då är det just dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som junior projektingenjör tillhör du en avdelning som arbetar med mjukvara inom kontroll, skydd och SCM (station control & monitoring) för HVDC-anläggningar globalt. Du kommer att tillhöra någon av avdelningarna, beroende på din profil och samarbeta med alla discipliner. Teamet ansvarar för att uppgradera all mjukvara och ser till att kommunikationen fungerar. Du kommer vara en del av ett team i större projekt med allt ifrån design och dokumentation, fabrikssystemtester i testanläggning till igångkörning på site. I denna tjänst förekommer i normala fall även resor.

Din profil

För den här tjänsten söker vi dig som är kommunikativ, tekniskt intresserad och problemlösare ut i fingerspetsarna. Vi tror att du samarbetar bra med andra, är framåt och hungrig på att lära dig samt förmedla kunskap till dina kollegor. Kanske har du känsla för det visuella i ditt arbete. Då tjänsten är i Ludvika ser vi gärna att du är en person som gillar friluftsliv och att du kan tänka dig att skapa dig en framtid på en mindre ort.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom området, till exempel datateknik, elektroteknik eller spelutvecklare
  • Goda kunskaper inom något eller flera programmeringsspråk
  • Erfarenhet av Microsoft Office-applikationer
  • Goda tal- och skrivkunskaper i engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet av Matlab, Siemens PCS7, ABB 800xA eller liknande programmeringsspråk
  • Erfarenhet av SCADA-system
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Arbetstider: Kontorstider

Är det dig vi beskriver i profilen? Då ser vi mycket fram emot din ansökan, ta chansen och skicka in den redan idag!
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med banbrytande teknologi som hjälper till att öka tillgången av hållbar och modern energi för alla. Avdelningen ansvarar för all mjukvara och dess funktion för uppgraderingsprojekt. Som projektingenjör kommer du att tillhöra någon av avdelningarna Kontroll, Skydd eller SCM beroende på din profil. Du kommer vara ansvarig för att utveckla ditt område och dess processer tillsammans med kunniga kollegor till nästa nivå.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.