Junior projektingenjör sökes!

Junior projektingenjör sökes!

Vill du arbeta med avancerad teknik på en internationell arbetsplats? Vill du även utvecklas och växa i din roll? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som junior projektingenjör kommer du assistera en senior projektingenjör i olika projekt. Gruppen du kommer tillhöra arbetar med systemdesign av transformatorer, brytare, huvudkretsutrustning m.m. Din uppgift blir att stötta den seniora projektingenjören i dennes arbete. Detta innebär att du kommer vara med på olika workshops, designmöten samt samla in och analysera olika data. Denna tjänst erbjuder otroliga utvecklingsmöjligheter och på sikt kan du bli en senior projektingenjör. Som en del av introduktionen kommer du gå på interna och generella utbildningar kopplade till tjänsten.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom området, till exempel: elektroteknik, elkraft, elektronik eller teknisk fysik
  • Engelska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Kunskap i Office paketet, framförallt Excel
Meriterande:
* Svenska i tal och skrift

Vi söker dig som är kommunikativ, samarbetsvillig och social. Då tjänsten är i Ludvika tror vi att du är en person som uppskattar att vara ute i naturen och kan tänka dig att skapa dig en framtid i Ludvika. På sikt kommer du även resa i tjänsten.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Ludvika
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med ett tekniskt system som gör det möjligt att överföra elkraft på långa sträckor med lägre förluster. De erbjuder sina lösningar till kunder runt om i världen. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.