Affärsutvecklare till internationellt bolag

Affärsutvecklare till internationellt bolag

Nu söker vi efter en hungrig affärsutvecklare som drivs av att se projekt förvaltas från ax till limpa och sedan fortsatt vårda kundrelationen. Har du en universitetsexamen inom området, erfarenhet av affärsutveckling och vill jobba på ett välkänt internationellt bolag? Sök den här tjänsten nu, innan det är för sent!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som affärsutvecklare kommer du arbeta med bland annat strategisk implementering, där du stöder sälj och marknadsföringsteamet i att översätta globala strategier till lokala strategiska åtgärder. Du kommer hela tiden arbeta med att hitta, kontakta och sedan vårda nya affärsmöjligheter. Under din introduktion på företaget kommer du att få gå bredvid 1-2 mer seniora medarbetare på plats i Ludvika för att se hur företaget fungerar samt komma in i rollen och efter detta kan du alltså jobba från vilken ort i Sverige som helst. Vardagen som affärsutvecklare består av många olika moment, men där kundkontakt, presentationer och uppföljningar är en stor del. Stor vikt läggs vid din förmåga att organisera och hålla deadlines då möten är en stor del av din vardag.

Din profil

Du som affärsutvecklare har en naturlig fallenhet för affärer och strategier. Att du pratar och förstår engelska är ett krav då det förekommer mycket kontakt med utländska kunder. Du bör även vara beredd på att resa då ca. 20% av tjänsten är på resande fot och utlandsresor kan förekomma. Vi ser att du är nyfiken, är organiserad och gillar att se saker från olika perspektiv för att på så sätt bana väg för nya tankesätt. Du håller dig á jour med nya tekniker och vad som händer i samhället. I rollen som affärsutvecklare är det viktigt att du är lite av en "egen företagare i företaget" och gillar att arbeta självständigt.

Skallkrav:
  • Universitetsexamen inom teknik, företagsekonomi, industriell ekonomi eller liknande
  • Engelska i tal och skrift
  • Trygg i att arbeta med MS Officepaketet
Villkor

Ort: Huvudkontorets placering är Ludvika men du kan jobba från vartsomhelst i Sverige
Start: Omgående enl. överenskommelse
Lön: Enl. överenskommelse

Ansökningarna behandlas löpande, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum för annonsen.
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av de största aktörerna på marknaden, de hjälper till att öka tillgången och skapa lösningar för hållbar och modern energi för alla. Dessa lösningar stödjer kunder inom publika sektorn, industrin samt transport och infrastruktur med planering, bygge, drift och underhåll av kraftinfrastrukturen. De är kända över hela världen för att vara specialister på kraftöverföring och distribution. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.