Servicetekniker/lindare till Dalaelektrolindningar AB

Servicetekniker/lindare till Dalaelektrolindningar AB

Om företaget

Dala Elektrolindningar AB i Smedjebacken grundades 1953 av Sievert Löf. 1987 flyttades verksamheten till egna moderna verkstadslokaler på industriområdet Gunnars. Efter tjugo år som "lärling" hos fadern övertog Ingemar Löf 1992 rollen som VD och ägare. Vi utför reparationer och omlindning av lik- och växelströmsmotorer, spolar, transformatorer och pumpar. Antingen på plats eller i vår välutrustade verkstadslokal. Vi utför förebyggande underhåll på plats och är alltid beredda att lösa era akuta problem.

Dalaelektrolindningar tillhör ELR-kedjan. Det innebär tillgång till auktorisation, agenturer, utbildning samt ett brett kontaktnät till över hundra anslutna företag över hela landet. Vi jobbar som servicepartner till industrin med elmotorer, pumpar, växlar, frekvensomriktare samt laser och vibrationsmätningar. Vi jobbar förebyggande eller med akutreparationer. Både ute hos kund och på våra verkstäder. Snabbt, tryggt och flexibelt. Att reparera och linda elmotorer är ett hantverk.

Det är serviceteknikerns/lindarens kunskap och erfarenhet som är avgörande för en pålitlig reparation. Med omlindning av elektriska motorer som bas och dominerande inslag i den dagliga verksamheten har Dala Elektrolindningar en stark position som serviceföretag till industrin och kommuner.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker servicetekniker/lindare till vår lindarverkstad där vi reparerar växelströmsmotorer, likströmsmotorer, transformatorer och spolar med mera.

Din profil

Du som söker har ett brinnande intresse för elmotorer och dess grunduppbyggnad samt tidigare erfarenhet från lindning. Gillar du att arbeta med ständiga förbättringar och att utföra arbete där kvalité alltid kommer först, då kan du vara den vi söker.
Vi är nyfikna på dig som person, stor vikt kommer att läggas på vem du är och dina kunskaper och intresse för elmotorer snarare än ditt CV.

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning från el, automation, fordon eller annat tekniskt program. För att passa in på profilen behöver du besitta egenskaper såsom tålamod, noggrannhet, struktur, flexibilitet och ett tekniskt intresse.

Krav:
  • B-körkort
  • Truck o traverskort
  • Lödningskunskaper
  • Flerårig erfarenhet av liknande arbete
  • Kunskaper i ritningsläsning och elscheman
  • Utbildning i elsäkerhet och elgrund
Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev samt referenser.
Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Dala-Elektrolindningar. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vill du veta mer om tjänsten vi söker är du varmt välkommen att kontakta Jan Henriksson på mobil 0733512723 alternativt jan.henriksson@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Jan Henriksson
Telefon 0733512723
Område Ludvika
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se