VVS-Montör / Montör som vill jobba med modern utrustning!

VVS-Montör / Montör som vill jobba med modern utrustning!

VVS-Montörer som vill ha mer frihet och jobba med fräckare utrustning - Se hit!

Vill du arbeta med frihet under ansvar? Vill du arbeta med den bästa utrustningen och ha en egen bil? Hos Dala BorrEnergi litar vi på våra montörer och låter dig lägga upp dina dagar själv. Du arbetar på ett modernt företag med modern utrustning och har självklart en egen bil.

Du kommer att montera värmepumpar (bergvärme), utföra service, göra felsökning och dylikt. Du blir en del av ett härligt gäng med högt i tak. Det viktigaste för oss är att alla anställda verkligen trivs med sitt jobb och har kul!

Eftersom du är en glad prick så har du så klart hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem samt god förmåga att arbeta självständigt.

Hos oss får du goda utvecklingsmöjligheter! Vi erbjuder ett fritt arbete vilket innebär att hos oss kan du verkligen påverka din utveckling och tillsammans ser vi till att du kommer dit du vill!

Passar det här in på dig eller någon du känner?
Sök jobbet redan idag så hör vi av oss!
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.borrenergi.se/
Sista ansökningsdag 26 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dala BorrEnergi AB är ett modernt företag med stora ambitioner. Vi har vårt säte i Grängesberg, vi är idag 6 medarbetare och omsätter ca 20 000tkr. Vi har växt varje år sedan starten 2011 och har för avsikt att fortsätta växa. Vi innehar idag en egen maskinpark för att borra efter geoenergi samt vatten. Vi samarbetar med dom ledande tillverkarna av värmepumpar samt innehar ett eget patent på en ny sorts bergvärmepump för industrin.