Coor söker Interimschef, Ludvika

Coor söker Interimschef, Ludvika

Om företaget

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Dina arbetsuppgifter

Som driftchef kommer du ansvara för den dagliga samordningen och ledning av personal bestående av 12 medarbetare och leveranser inom gruppens verksamhet. Du kommer även att utveckla och upprätthålla en god kommunikation med medarbetare, men även en god och affärsmässig kommunikation med kunder och leverantörer.

Arbetsuppgifterna inkluderar även att identifiera och utnyttja synergier mellan den eller de uppdrag och tjänster som dina medarbetare utför. Du ingår även i sitens ledningsgrupp.

Du kommer även att:
  • Optimera och effektivisera det korta och långsiktiga fastighetsunderhållet i kunds fastigheter
  • Utveckla, driva och genomföra förbättringsåtgärder och kostnadseffektiva underhållsplaner
  • Implementera moderna underhållsprocesser, arbetsmetoder och verktyg
  • Fortsätta utveckla metoder kring analyser av underhållsdata samt ge input till relevanta KPI:er
  • Operativt ansvar i linje med finansiella mål och delaktig i månadsbokslut samt arbeta med effektiva kassaflödesprocesser
Placeringsort är Ludvika.
Uppdraget pågår till 2021-12-31 men kan övergå till en rekrytering alternativt förlängas.

Din profil

Vi söker dig som har
Teknisk utbildning alternativt motsvarande kompetens erhållen genom flerårig erfarenhet
Minst 5 års erfarenhet av fastighetsteknik/underhåll gärna från produktion
God ledarerfarenhet
Ekonomisk kunskap i form av förståelse för resultaträkning och kassaflöde
Mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Det är även meriterande om du har erfarenhet av att tillämpa omfattande avtalsleveranser och förmågan att lära dig avtal och förstå grundläggande avtalsjuridik inom fastighetsservice samt god datorvana.

Om dig
  • Du drivs av ett starkt service- och affärsmannaskap
  • Förmåga att motivera och engagera omgivningen
  • Förmåga att leda och arbeta i team
  • Stark problemlösningsförmåga
  • Analytisk förmåga
Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Hör gärna av dig om du har frågor till Veronica Rönngren på 073- 351 27 67 alternativt veronica.ronngren@clwork.se

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.
Mer info
Kontaktperson Veronica Rönngren
Telefon 073-3512767
Område Ludvika
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se