Hämta Online

Hämta Online

Stora Coop Ludvika söker dig som vill vara med i onlinekonceptet. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes, vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta och har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Allt fler kunder väljer att handla Online hos Coop.se för att sedan hämta färdigpackade kassar i anslutning till butiken. Din roll innebär att se till att inkommande beställningar levereras i tid. Tillsammans med dina medarbetare arbetar ni med orderplock, packning och leverans, öppettider är mellan 7-21 kvällar och helger där även andra arbetsuppgifter som
  • Försäljning, kassaarbete, varuplock
  • Se till att hyllor är frontade och väl påfyllda med rätt prisskyltar
  • Ge våra kunder branschens bästa kundmöte
kan förekomma. Vi ser gärna att du har lätt för att kommunicera, har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Du är inspirerande och sprider positiv energi som smittar av sig på både kunder och kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 30 timmar i veckan med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna kommer variera och innebära kvälls- och helgarbete.

Vill du veta mer om tjänsten , kontakta vår butikschef Jari Nevala, 010-741 22 31.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, senast den 2022-06-30. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök redan idag via coopmitt.se

Butikserfarenhet, kassavana
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.