Butiksäljare kött och chark Stora Coop Ludvika

Butiksäljare kött och chark Stora Coop Ludvika

Vi söker dig som är en effektiv och ansvarsfull person till kött och charkavdelning. Du har ett stort intresse för mat och delikatesser där du gärna delar med dig av din matkunskap, du har en servicekänsla utöver det vanliga samt brinner för att sälja och göra det lilla extra för kunden.

Vi vill att du har lätt för att kommunicera och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Tillsammans skapar ni merförsäljning och inspirerar kunden till köpglädje genom en välplanerad kött och charkavdelning, ni ser till att vi har branschens bästa kundmöte.

Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Att du har gedigen yrkeserfarenhet inom området är ett krav och besitter kunskaper för att kunna arbeta i kött och charkavdelning. Det är meriterande om du har kunskap inom branschens kvalitetsarbete och egenkontroll avseende livsmedelssäkerhet.

Tjänsten är på 30 timmar i veckan med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna kommer variera och innebära arbete på dagtid, kvällar och helger.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Jari Nevala på tfn: 010-741 22 31.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 16 oktober 2022. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag via coopmitt.se
Mer info
Område Ludvika
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.