Ansvarig Delikatess & Fisk Stora Coop Ludvika

Ansvarig Delikatess & Fisk Stora Coop Ludvika

Vi söker dig som vill vara med och göra våra manuella diskar till succéer! Vi vill att du som söker har en servicekänsla utöver det vanliga samt älskar att sälja och göra det lilla extra för kunden. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes och vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

I din roll som ansvarig för delikatess och fisk kommer du att ha varierande arbetsuppgifter såsom betjäna kunder i våra manuella diskar, ansvara för priser och kampanjer samt tillagning smörgåstårtor och pajer m.m.

Du kommer inneha spetskompetens inom området och ska se till att utvecklingen och driften på avdelningarna sker på ett effektivt och professionellt sätt.

Vi vill att du har lätt för att kommunicera, är tydlig i ditt ledarskap och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina kollegor. Vidare är duktig på att inspirera och engagera dina medarbetare.

Erfarenhet från dagligvaruhandeln och fisk/delikatess är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt ök.

Rekrytering sker löpande och provanställning tillämpas.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med butikschef Johan Sundgren tfn: 010-741 22 31

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 mars 2019. Ansök via coop.se
Mer info
Kontaktperson Johan Sundgren
Telefon 010-741 22 31
Område Ludvika
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.